PAMETNI TELEFONIAndroid 14 Beta 3.1 – dali je trajanje baterije bolje ili lošije?

Android 14 Beta 3.1 – dali je trajanje baterije bolje ili lošije?

*Android 14 po uzoru na iOS donosi “Zdravlje Baterije*

Ne kaže se bez veze da ne koristite „Bete” nekog softvera ako na to nije zaista spremni, odnosno ako imate samo jedini (primarni) telefon. S razlogom što „Bete” mogu sa sobom donijeti i neke (većinom) poboljšanja ali i nekada pogoršanja.

Sony Xperia i dalje ostaje vjerna Quacomm Snapdragon čipovima

Odnosno greške i neispravnost u načinu rada. Slično tome desilo se prilikom aktualne Bete Androida 14, čija oznaka donosi 3.1. Upravo je ona postala „sporna” za sve vlasnike Pixel (kompatibilnih) modela telefona i upravo se na temelju ne razvila žestoka tema na Redditu.

Glavna priča te teme odnosno rasprave je trajanje baterije. Odnosno dali je Android 14 Beta 3.1 pospješila ili pogoršala trajanje baterije na kompatibilnim Pixel modelima.

Oppo Find N3 Flip – prikaz rendera i značajki

Jedan piše da je najnovije izdanje, Android 14 Beta 3.1, poboljšalo trajanje baterije na njegovom Pixelu 6. Drugi piše da se trajanje baterije na njegovom Pixelu 7 Pro poboljšalo od instaliranja ažuriranja, dok drugi kaže da mu je trajanje baterije otprilike isto od preuzimanje najnovije beta verzije.


tekst1naslovna

Redditor s oznakom “aasikki” kaže da zahvaljujući izdanju Androida 14 Beta 3.1, “moj [Pixel] 7 Pro ima najbolje trajanje baterije koje je ikada imao na posljednjoj beta verziji.”

Samsung Galaxy Z Flip 5 donosi 20% poskupljenja u odnosu na prethodnika

No kako to već obično i biva dok većina ima samo riječi hvale za autonomiju baterije, drugi pak iskazuju svoje nezadovoljstvo. I ne samo to već iskazuju negodovanje i htijenje povratna na iPhone telefon i oprosta za aktualnim Pixel modelima.

tekst2sl1 4


xff 970x250 hr

Da, kako to već obično biva ima nas zaista različitih. I dok neki hvale nove mogućnosti i značajke Androida 14 (koje su dostupne unutar Bete), drugi u nekim elementima vide nedostatke i površnost.

Pametni domovi: modernizacija i unapređenje životnog prostora

Možemo tek zamisliti koliko će polemika i forumskih postova izazvati „Zdravlje Baterije” kada bude Android 14 dostupan u finalnoj verziji. Dok sada ovakve Bete bude „dobre” i „zle” duhove internetske – forumske zajednice.

tekst2naslovna

Kada se prašina slegne i konačna verzija Androida 14 bude instalirana, korisnici Pixela će dobiti bolju ideju o tome produljuje li Android 14 ili smanjuje trajanje baterije njihovih Pixel telefona.

Samsung Galaxy S23 Ultra dostupna u Crvenoj i Plavoj boji

Možda neće učiniti ni jedno ni drugo i jednostavno će ostati isto. Bez obzira na to, Google će možda morati razmotriti bateriju većeg kapaciteta za Pixel 8 Pro ili poboljšati optimizaciju.


tekst2naslovna

Appleov vrhunski iPhone 14 Pro Max pruža nevjerojatno trajanje baterije, a uz 3nm A17 Bionic koji će pokretati modele iPhone 15 Pro kasnije ove godine, iPhone 15 Pro Max posebno bi mogao ponuditi trajanje baterije kojem je teško odoljeti.

Nothing Phone (2) – koristi „prošlogodišnju” snagu a imamo i fotke uz cijenu

No ovo su još uvijek za sada samo naše želje i „obične” priče a kada jednom Android 14 bude dostupan, onda ćemo imati i moći vam reći jasniju sliku o tome kako Android 14 reagira s autonomijom (trajanjem) baterije.

tekst2naslovna

Jer ne smijemo zaboraviti kako će Pixel korisnici prvi biti na redu kada Android 14 bude predstavljen i dostupan za preuzimanje – kako to već obično i biva.

preporucamo.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU