GadgetiApple donosi promijene kada su u pitanju AirPods slušalice - dolazi jeftiniji...

Apple donosi promijene kada su u pitanju AirPods slušalice – dolazi jeftiniji model

Apple prestaje prodavati svoje Watch 9 i Watch Ultra 2 satove u Americi

Čini se da će sljedećih nekoliko godina biti izuzetno zanimljive za liniju Apple AirPods, s najavom mogućeg predstavljanja dva nova modela AirPods, osvježenih AirPods Max i AirPods Pro (3. generacija).

Xiaomi najavljuje globalno lansiranje HyperOS-a za osam uređaja

Informacije dolaze od poznatog izvora, Marka Gurmana, čiji izvještaji često bivaju potvrđeni vremenom.

Sony Xperia Pro-II donosi rotirajući prsten kamere

Očekuje se da će Apple proširiti svoju liniju bežičnih slušalica s inovativnim značajkama i poboljšanjima, što će zadovoljiti potrebe različitih korisnika.

AirPods (4. generacija)

Prema najnovijim informacijama, četvrta generacija AirPods-a trebala bi biti predstavljena 2024. godine. Očekuje se potpuno novi dizajn, a jedna od ključnih promjena bit će uvođenje USB-C punjenja.

Kako bi smanjili jaz između osnovnih AirPods i skupljih AirPods Pro, Apple planira uključiti Active Noise Cancellation (ANC) u skuplji model.

Dimensity 9400 pomest će Snapdragon 8 Gen 4

Ova funkcionalnost pružit će korisnicima premium audio doživljaj, čime će četvrta generacija AirPods-a biti privlačna onima koji žele visokokvalitetne značajke po povoljnijoj cijeni.


2 19

Gurman sugerira da je Apple odlučio lansirati dva jeftinija modela zbog umjerenog odgovora potrošača na AirPods (3. generacija), koje su percipirane kao manje nadogradnje u usporedbi s prethodnim modelom.

Apple se priprema za 2nm čip, tvrdi TSMC

Uvođenjem ANC-a u jeftinije AirPods, tvrtka se nada privlačenju šireg tržišta koje traži pristupačne slušalice s vrhunskim značajkama.

Google Play trgovina dobiva novi izgled bez polja za pretragu

Govoreći o inovacijama, Gurman spominje i značajku nazvanu “slušni aparat” koju Apple razvija za AirPods.

Samsung Galaxy S24 serija: kapacitet memorije i pripadajuće boje

Očekuje se da će ova značajka biti predstavljena sljedeće godine i mogla bi značajno utjecati na industriju slušnih pomagala.

Sljedeća generacija AirPods Max

AirPods Max, over-ear slušalice s visokom cijenom, trenutno su vrhunac audio opreme u Appleovoj ponudi. S obzirom na izazove u prodaji, Gurman tvrdi da će se fokus nove verzije AirPods Max-a staviti na dodavanje novih boja i uvođenje USB-C priključka.

Apple iPhone 17 Pro imati će 48MP Telefoto kameru

Ova nadogradnja sugerira da će se promjene fokusirati na estetiku i praktičnost, a ne nužno na tehničke inovacije. Novi model AirPods Max očekuje se sljedeće godine.

AirPods Pro (3. generacija)

Prva generacija AirPods Pro-a predstavljena je 2019. godine, a prema Gurmanovim izvještajima, treća generacija očekuje se 2025. godine. Iako nema konkretnih tehničkih detalja, naglasak će biti na poboljšanju udobnosti tijekom nošenja.


3 16

Apple također istražuje dodatak značajki poput mjerenja tjelesne temperature i praćenja zdravlja, što bi moglo predstavljati korak dalje u inovacijama u području bežičnih slušalica.

Kina proširuje zabranu korištenja iPhone-a na dodatne pokrajine

Važno je napomenuti da sve ove informacije trenutno dolaze iz neslužbenih izvora, a Apple još nije potvrdio ili opovrgao ove vijesti.

Kompare.hr – usporedite sva auto osiguranja

S obzirom na povijest točnosti Gurmanovih izvještaja, postoji dobra vjerojatnost da će se barem neki od ovih detalja ostvariti.

Samsung Galaxy Glass AR naočale – Odgovor na Apple Vision Pro

Međutim, kako bi se izbjegle nesporazumi, uvijek je mudro pričekati službenu potvrdu od strane Applea.

GTA Trilogy dostupan na Netflixu

Budućnost Apple AirPods linije izgleda obećavajuće, s potencijalom za značajna poboljšanja u dizajnu, funkcionalnostima i udobnosti.

iOS 17.2 dostupan za preuzimanje

Korisnici mogu s nestrpljenjem iščekivati nove modele koji bi mogli postaviti nove standarde u industriji bežičnih slušalica.

preporucamo.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU