PAMETNI TELEFONIApple: iOS 17.1.1 pušten u opticaj

Apple: iOS 17.1.1 pušten u opticaj

Preporučamo.com dostupan na WhatsApp Kanalima

U svijetu tehnologije, brze promjene su neizbježne, a Apple to zna bolje od većine. Današnje ažuriranje na iOS 17.1.1, iPadOS 17.1.1 i watchOS 10.1.1 predstavlja najnoviji korak prema održavanju i poboljšanju performansi njihovih uređaja.

Iako nisu donijeli revolucionarne nove značajke, ova ažuriranja se bave nekim iritantnim greškama koje su se počele pojavljivati ​​na kompatibilnim uređajima.

Rockstar: Gta VI bit će najavljen ovog tjedna

iOS 17.1.1 donosi nekoliko popravaka koji će osvježiti iskustvo korisnika. Najuočljivija ispravka je u vezi prikaza snijega na zaključanom zaslonu za vrijeme.


3 19

 

Korisnici su primijetili da widget snijega nije ispravno prikazivao informacije. Ovim ažuriranjem, Apple je uspio ispraviti ovaj problem i osigurati da snijeg na zaključanom zaslonu sada točno prikazuje vrijeme i datum.

Apple iOS 17.2 donosi novu Journal aplikaciju

Osim toga, Apple je riješio ozbiljniji problem koji se tiče Apple Paya i drugih NFC (Near Field Communication) značajki. Na određenim modelima iPhonea 15″, nakon bežičnog punjenja u specifičnim BMW-i automobilima, korisnici su primijetili da im je Apple Pay postao nedostupan.


2 20

Ovo je ozbiljna greška, posebno za one koji se oslanjaju na ovu tehnologiju za plaćanje. Srećom, iOS 17.1.1 rješava ovaj problem i omogućava korisnicima da ponovno koriste Apple Pay bez poteškoća.

iOS 17.1 bit će dostupan 24.10.2023. – donosi rješenje problema s iPhone 12

Unatoč ovim ispravkama, korisnici su također izvješćivali o drugim problemima, kao što su problemi s Wi-Fi vezom i slučajevi neobjašnjivog gašenja uređaja.


4


foreo akcija

Nažalost, nije josta jasno navedeno u Appleovom dnevniku promjena hoće li ovo ažuriranje također riješiti ove probleme. Stoga je preporučljivo pratiti komentare i povratne informacije drugih korisnika kako biste saznali je li vaš konkretni problem riješen.

Apple: iOS 18 donosi značajke Umjetne Inteligencije

Sada, prebacimo se na watchOS 10.1.1, ažuriranje koje je usmjereno na Apple Watch uređaje. Glavni problem s kojim se korisnici suočavaju je brzo pražnjenje baterije.


6

Iako su Apple satovi poznati po svojoj izdržljivoj bateriji, nedavna iskustva nekih korisnika nisu bila tako pozitivna. WatchOS 10.1.1 rješava ovaj problem i trebao bi vratiti normalno trajanje baterije na vašem Apple Watchu.

Samsung Galaxy S24 Ultra planiran u početnih 15 milijuna primjeraka

Osim toga, Apple je uključio i druge “važne ispravke grešaka” u ovom ažuriranju, ali nije izdvojio pojedinosti. To znači da su možda riješeni i drugi manji problemi s performansama i stabilnošću uređaja, iako to nije izričito navedeno u službenom dokumentu.


1

Ažuriranja poput ovih mogu biti lako zanemarena, posebno ako ne donose spektakularne nove značajke. Međutim, održavanje stabilnosti i performansi uređaja također je ključno za zadovoljstvo korisnika.

HUAWEI FreeBuds SE 2: puno muzike za 49 eura

S malim, ali važnim popravcima kao što su ovi, Apple pokazuje svoju predanost ispravljanju problema i poboljšanju iskustva korisnika.


7

Ako ste korisnik iPhonea ili Apple Watcha, svakako razmislite o instalaciji ovih ažuriranja kako biste osigurali glatko iskustvo i riješili potencijalne probleme.

MediaTek Dimensity 9300 – predstavljen

Ažuriranja će vjerojatno biti dostupna putem postavki na vašem uređaju, pa provjerite ima li ih i instalirajte ih što je prije moguće kako biste maksimalno iskoristili svoje Apple uređaje.

preporucamo.com

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

DRUGI UPRAVO ČITAJU