PAMETNI TELEFONIApple iPhone 15 – prikaz CAD rendera i potvrda Dynamic Island-a

Apple iPhone 15 – prikaz CAD rendera i potvrda Dynamic Island-a

Kako smo i pisali do nedavno a svojim prikazom CAD rendera to je i potvrdio iPhone 15 Pro, čitava iPhone 15 serija dolazit će s Dynamic Island dodatkom.

EMUI 13 tips & tricks

Donedavno smo o svemu tome pisali a danas s ponosom možemo reći kako su sve glasine bile u pravu. Nedavno smo na našim stranicama govorili o prvom CAD prikazu nadolazećeg iPhone 15 Pro modela, dok danas sve to možemo ponoviti ali ovoga puta u vezi „početnog” iPhone 15 modela.

I „početni” će model donositi Dynamic Island uz 6,2” zaslon kao i USB Type-C. Što nas dovodi do još jedne potvrde glasina a ona govori kako će čitava iPhone 15 serija dolaziti s USB Type-C utorom za sinkronizaciju i punjenje.

Motorola Razr 4 (2023.) izgledat će opako dobro!

Naravno osim ovoga iPhone 15 te iPhone 15 Plus modeli doći će i s naprednijim glavnim kamerama (one bi trebale nositi 48MP, te se tim korakom „napokon odmaknuti” od 12MP).

svg%3e
iPhone 15 vs. iPhone 15 Pro

Ipak vjerujemo kako će postojati neka razlika između „Pro” u odnosu na obične modele. Iako do sada to nije potvrđeno a čak ne postoje i glasine, ipak smo mišljenja kako će glavne kamere na „Pro” modelima pa i na „Ultra” modelu ići ka višim rezolucijama (navodno se govori o 108MP).

Samsung „Pokemon” dodatci za aktualne modele

Ono što se zna je to kako će „Pro” modeli u odnosu na one „obične” odnosno iPhone 15 te iPhone 15 Plus modele posjedovati Lidar senzor te će u tome biti jedna od razlika.

svg%3e
iPhone 15 vs. iPhone 15 Pro

A šuška se kako će iPhone 15 Ultra (ako zaista bude zaživio na tržištu) posjedovati i periskopsku kameru. Jedno od ključnih pitanja je i donošenje pripadajućeg čipa.

Apple iPhone 15 Pro – render prikazuje USB Type-C i zaobljeni dizajn

Govori se kako će sva četiri iPhone 15 modela (iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max) dolaziti s istim čipom – trebao bi to biti Apple A17 Bionic.

svg%3e
iPhone 15 vs. iPhone 15 Pro

Ako se to zaista pokaže točnim onda očekujemo da Apple pri „Pro” i „Pro Max” odnosno „Ultra” modelima uradi „jedan mali odmak” koji će dolaziti uvidu povećanog radnog takta.

Apple iOS 16.4 i iPadOS 14.4 beta donose novitete po pitanju obavijesti

Nešto slično kao što je to uradio Qualcomm po pitanju Snapdragon 8 Gen 2 modela, odnosno u suradnji sa Samsungom za aktualne Galaxy S23 modele.

svg%3e
iPhone 15 Pro

Apple će svoje iPhone 15 modele predstaviti početkom rujan, do tada ćemo već imati prilike vidjeti aktualnosti odnosno sve prednosti nadolazećeg iOS 17 operativnog sustava i način na koji će on „prilagoditi” značajke rada za Dynamic Island na svim nadolazećim modelima, svidjelo se to nama ili ne.

Samsung One UI 5.1 nije dobro „legao” svima – pripazite!

To tada bacimo pogleda na CAD prikaz nadolazećeg iPhone 15 modela koji će biti vrlo sličan iPhone 15 Pro (kada se dotičemo vizualnih točaka). A kada budemo znali koji detalj više, svakako ćemo se ponovno iPhone 15 nadolazećih modela, dotaknuti na našim stranicama.

preporucamo.com

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

DRUGI UPRAVO ČITAJU