PAMETNI TELEFONIApple iPhone 15 Pro i Pro Max donose drugačije tipke za zvuk

Apple iPhone 15 Pro i Pro Max donose drugačije tipke za zvuk

CAD renderi: iPhone 15 / iPhone 15 Pro

Kako vrijeme polako odmiče, odnosno kako se približavamo rujnu sve više nam dolaze „detalja” vezanih uz nadolazeće iPhone 15 modele pametnih telefona.

Honor Magic5 Lite recenzija

Aktualne glasine govore kako će Apple A17 Bionic čip biti „dvostruko bolji” u odnosu na Snapdragon Gen 3 čip. Ali također dobivamo i nove detalje vezane uz sam izgled modela iPhone 15 pametnih telefona.

iPhone 15 Pro modeli donose haptičke “tipke” za glasnoću

Tako danas imamo prilike vidjeti fotografiju (nalazi se unutar teksta) koja jasno pokazuje drugačije tipke za zvuk. Ne samo za zvuk već i značajno drugačiju tipku za uključivanje / isključivanje zvuka, po čemu je iPhone i poznat.

Vivo X Flip „ljutiti rival” Galaxy Z Flip 4 modela

Riječ će biti o tipkama koje neće imati mogućnost „fizičkog” otpora odnosno pritiskanja, već će riječ biti o haptičkim značajkama. Nešto ovome slično već smo imali prilike vidjeti na iPhone pametnim telefonima.


tekst3sl1 5
Svi iPhone 15 modeli imati će Dynamic Island

A radi se o Touch-ID značajki koja je bila prisutna na iPhone 8 te iPhone 8 Plus modelima. Znači za korištenje odnosno smanjivanje i utišavanje zvuka, sada će nam „motorić” unutar jedne tipke pružiti osjećaj da smo istu i pritisnuli.

BMW najavljuje i5- je li ovo novi BMW 5?

I da, tipke za smanjivanje, pojačavanje zvuka spojit će se u jednu tipku pa će ona biti nešto duža u odnosu na još uvijek popularne „stare tipke”.


tekst3sl3
iPhone 15 Pro modeli imati će tanje okvire oko kućišta u odnosu na “obične” iPhone 15 modele

Velike promijene doživjet će i tipka za uključivanje, isključivanje zvuka. Koja je na iPhone telefonima prisutna od samih početaka i prvog iPhone telefona sada već „davne” 2007. godine.


970x250 1

Apple iPhone 15 Pro modeli donose poskupljenje

Ona bi prema dostupnim glasinama dobila još neke dodatne mogućnosti. Poput mogućnosti „utišavanja zvuka” na određeni vremenski period i slično.


tekst3sl4 2
Apple A17 Bionic biti će temeljen na 3nm proizvodnom procesu !

Ono što je ovdje potrebno reći je kako će nove tipke za zvuk odnosno nove „haptičke” tipke biti dostupne isključivo za iPhone 15 Pro i iPhone 15 Pro Max modele.

Samsung: ovo je budućnost TV-a

Što bi značilo kako će „obični” odnosno iPhone 15 i iPhone 15 Plus modeli i dalje donositi već dobro znane tipke, kakve trenutno imamo prilike vidjeti na iPhone 14 modelima telefona.


tekst3sl1 2
Apple iPhone 15 Pro u “Product Red” izvedbi !

Kada smo se već dotaknuli glasina onda i kažimo kako se govori da će iPhone 15 Pro i iPhone 15 Pro Max modeli imati tanje okvire oko ruba zaslona.

PlayStation 6 „odgađa” razvoj PS5 Pro konzole – iznenađenima nema kraja!

Te je isto tako i potvrđeno kako će svi iPhone 15 modeli dolaziti s Dynamic Island značajkom, koja će dolaskom iPhone 15 modela još više softverski biti „obogaćena”.

tekst3sl3 1

Naravno sve su ovo glasine, stoga iste treba svakako uzeti s dozom rezerve. Ali nam je drago za vidjeti kako su glasine češće no u odnosu na one koje su bile vezane uz iPhone 14 modele ili se to nama samo čini?

preporucamo.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU