PAMETNI TELEFONIApple iPhone 17 Pro imati će 48MP Telefoto kameru

Apple iPhone 17 Pro imati će 48MP Telefoto kameru

U svijetu tehnologije, gdje se promjene događaju brže nego ikada prije, najnovije vijesti o nadolazećem iPhoneu 17 Pro Max su zapanjujuće. Iako smo tek počeli čuti o prvim renderima iPhonea 16, fokus je već prebačen na iPhone 17 liniju, posebno na iPhone 17 Pro modele telefona.

Apple napušta ključni dizajner – budućnost tvrtke upitna

Prema analitičaru Jeffu Puu, koji prati tvrtke unutar Appleovog opskrbnog lanca, iPhone 17 Pro Max će vjerojatno imati telefoto leću od impresivnih 48 megapiksela.

Puu je podijelio ove informacije u istraživačkoj bilješci koju je objavila investicijska tvrtka Haitong International Securities sa sjedištem u Hong Kongu. Fokus istraživačke bilješke bio je na tvrtki Largan Precision, dobavljaču optičkih komponenata za Apple.

Apple želi dio proizvodnje iPhone-a preseliti u Indiju

Optimizacija ovog nadolazećeg fotoaparata bit će usmjerena na integraciju s Appleovim novim slušalicama, Vision Pro, koje se očekuju na tržištu početkom 2024. godine u SAD-u.


1 12

Jeff Pu nije otkrio detalje o samoj leći ili kako će se povezivati s Vision Pro, ostavljajući prostora za znatiželju i uzbuđenje među korisnicima Appleovih proizvoda.

iOS 17.2 dostupan za preuzimanje

Današnji modeli iPhonea, poput iPhonea 15 Pro, već su impresivni s glavnim objektivima od 48 megapiksela, ultraširokim objektivima od 12 megapiksela te telefoto objektivima također od 12 megapiksela.


3 12

Uz najnoviji iOS 17.2, ovi uređaji su sposobni snimati prostorne videozapise s 3D dubinom, pružajući korisnicima još uvjerljiviji doživljaj pri reprodukciji na Vision Pro slušalicama.

Nova zaštita od ukradenog uređaja u iOS 17.3 – Korak naprijed u sigurnosti iPhonea

Jedna od značajki koja se ističe je sposobnost snimanja prostornog videa u pejzažnoj orijentaciji, gdje se glavna i ultraširoka leća kombiniraju za dodatnu dubinu.

tekst2sl3tekst2sl3

Ovo predstavlja korak naprijed u tehnologiji snimanja videa na pametnim telefonima, nudeći korisnicima više kreativne slobode i mogućnosti za stvaranje jedinstvenih sadržaja.

Ranjivost iOS / Android 5G telefona – ažurirajte na aktualnu verziju softvera

Očekuje se da će se iPhone 17 Pro modeli pojaviti na tržištu u rujnu 2025. godine, no valja napomenuti da su ove informacije još uvijek u fazi glasina i da su Appleovi planovi podložni promjenama. Tehnološka industrija je dinamična, pa bi korisnici trebali pratiti službene najave i informacije iz Applea kako bi dobili najtočnije podatke.


iphone 15 pro max 4

Unatoč značajnim informacijama o iPhoneu 17 Pro, ne zaboravljamo da su pred nama i najave iPhonea 16, koji će vjerojatno biti primarni fokus pažnje u narednim mjesecima.

Samsung Exynos 2400 / Galaxy S24: brži od A17 Pro?

Kao što je uvijek slučaj s tehnološkim glasinama, valja ih uzeti s oprezom, budući da su promjene moguće, a finalni proizvodi često se razlikuju od ranih spekulacija. U svakom slučaju, nestrpljivo očekujemo buduće inovacije koje će nam Apple predstaviti u svojim nadolazećim modelima iPhonea.

preporucamo.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU