PAMETNI TELEFONIApple objavio iOS 17.1.2 i iPadOS 17.1.2 s važnim sigurnosnim popravcima

Apple objavio iOS 17.1.2 i iPadOS 17.1.2 s važnim sigurnosnim popravcima

Apple je nedavno predstavio manja, ali značajna ažuriranja za svoje operativne sustave, iOS 17.1.2 i iPadOS 17.1.2. Ova nova verzija dolazi kao nastavak iOS 17 i iPadOS 17, koje je tvrtka lansirala u rujnu. Osim ispravaka programskih pogrešaka, iOS 17.1.2 i iPadOS 17.1.2 donose ključne sigurnosne popravke.

Samsung Galaxy S24 s 8GB RAM-a, dok S24+ donosi 12GB

Korisnici mogu preuzeti ova ažuriranja na svoje iPhone i iPad uređaje koji zadovoljavaju uvjete putem bežične mreže. Postupak ažuriranja je jednostavan – korisnici trebaju otvoriti Postavke, zatim odabrati Općenito i Ažuriranje softvera.

Prema informacijama iz Appleovih bilješki o izdanju, iOS 17.1.2 rješava ključne sigurnosne ranjivosti, poboljšavajući opću stabilnost i sigurnost sustava. Ovo ažuriranje slijedi nedavno izdanje iOS-a 17.1.1, koje je također bilo usmjereno na ispravke programskih pogrešaka.

Smrt 8K televizora

Uz najnovije manje nadogradnje, Apple najavljuje skoro izdanje veće verzije, iOS 17.2, koja bi trebala biti dostupna korisnicima u prosincu. Ovo veće ažuriranje uključivat će brojne novitete, uključujući unaprijeđenu aplikaciju Dnevnik, promjene u aplikaciji Apple TV, te nove i poboljšane widgete za vremensku prognozu.

Apple iOS 18 – iz temelja mijenja način korištenja iPhone telefona

Korisnici mogu očekivati da će iOS 17.2 predstaviti značajne funkcionalnosti i poboljšanja, prateći Appleovu tradiciju stalnog unapređivanja korisničkog iskustva. Dok čekaju na to veliko ažuriranje, preporučuje se redovito provjeravanje dostupnosti manjih ažuriranja kako bi se osigurala najnovija sigurnosna i funkcionalna poboljšanja na njihovim uređajima.

preporucamo.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU