PAMETNI TELEFONIApple razvija tipku za snimanje na iPhone 16 seriji

Apple razvija tipku za snimanje na iPhone 16 seriji

Stigao je S24 Ultra, evo prvih dojmova

Posljednje glasine o nadolazećoj iPhone 16 seriji sugeriraju da će Apple uvesti revolucionarnu tipku za snimanje koja će značajno unaprijediti iskustvo korisnika u području fotografije i videa.

Samsung donosi AI mogućnosti i na starije Galaxy S, Galaxy Z modele – evo koji su

Ove informacije proizlaze iz procurjelih rendera koji su se pojavili ranije ovog mjeseca, a sada The Information izvještava da će Apple testirati ovu inovaciju na cijelom asortimanu iPhonea 16.

Jedna od ključnih novosti je da će tipka za snimanje biti fizička tipka smještena na donjoj desnoj strani novih iPhone 16 uređaja. Ovaj izbor mjesta čini tipku pristupačnom i lako dostupnom tijekom korištenja uređaja, omogućujući korisnicima jednostavno i brzo započinjanje snimanja slika i videozapisa. Prema prethodnim glasinama, očekuje se da će tipka biti u ravnini s okvirom telefona, što će pridonijeti elegantnom dizajnu uređaja.

Samsung promovira Galaxy Ring

Ono što dodatno intrigira ljubitelje Apple proizvoda su nove funkcionalnosti koje će tipka za snimanje pružiti. Prema najnovijim informacijama, korisnici će imati mogućnost koristiti pritisak do pola kako bi precizno fokusirali svoje fotografije prije nego što potpuno pritisnu tipku za snimanje i zabilježe trenutak. Ova značajka omogućava korisnicima veći stupanj kontrole i preciznosti pri snimanju slika, čineći proces još intuitivnijim.


2 36

Jedna od najuzbudljivijih novosti odnosi se na mogućnost prilagodbe tipke za snimanje prema individualnim preferencijama korisnika. Dodatne funkcije tipke uključuju mogućnost korisnika da pritiskom do kraja započnu snimanje slike ili pokrenu sesiju snimanja videa.

Xiaomi 14 Ultra donosi kameru ispod zaslona

Ovaj pristup pruža više slobode korisnicima, čineći njihovo iskustvo personaliziranim i prilagođenim njihovim specifičnim potrebama.

Apple prestigao Samsung i preuzeo tron

Još jedan intrigantan aspekt novog sustava snimanja je uvođenje gesti prstiju koje će omogućiti korisnicima kontrolu zumiranja izravno s gumba za snimanje.


2 27

Značajka će biti posebno korisna na manjim uređajima poput iPhone 16 Pro, za koji se šuška da će dobiti leću od 5x tetraprizme. Korisnici će tako imati jednostavan pristup zumiranju, čime će unaprijediti svoje mogućnosti snimanja detalja izdaleka.

Apple prilagođava AppStore – dolaze aplikacije “trećih strana”

Očekuje se da će ova inovacija poboljšati ukupno iskustvo korištenja iPhonea 16 serije, postavljajući novi standard u mobilnoj fotografiji i videografiji.


2 9
iPhone 16 Pro (lijevo) i iPhone 16 Pro (desno) !

Apple, poznat po svojoj posvećenosti inovacijama, ponovno potvrđuje svoju ulogu pionira u mobilnoj tehnologiji. Sve ove promjene čine iPhone 16 seriju još primamljivijom za ljubitelje Apple proizvoda koji su uvijek gladni novih tehnoloških dostignuća.

iPhone trikovi koje morate znati – pojednostavit će vam svakodnevno korištenje

Appleova najnovija tipka za snimanje na iPhone 16 seriji obećava revolucionarne mogućnosti snimanja slika i videa, uz dodatne funkcije koje će korisnicima pružiti veću kontrolu i personalizaciju.


1 9

Ova inovacija predstavlja još jedan korak naprijed u tehnološkom svijetu mobilnih uređaja i potvrđuje Appleovu predanost pružanju vrhunskih iskustava svojim korisnicima.

Apple iPhone 16 Pro poprima nove značajke s akcijskim gumbom

Naravno ovo je sve na bazi glasina te kao takve ih i treba uzeti s (kako mi to volimo reći) dozom opreza. Ali kada budemo imali još detalja, svakako ćemo ih podijeliti s vama, odnosno ponovno pisati i govoriti o svemu.

preporucamo.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU