GadgetiApple Vision Pro Baterija: Detaljna analiza i performanse

Apple Vision Pro Baterija: Detaljna analiza i performanse

Uvod

Nakon dugog iščekivanja, recenzije Apple Vision Pro konačno su stigle, donoseći sa sobom detaljne specifikacije baterije ovog visokotehnološkog uređaja.

Apple Vision Pro moguće je prednaručiti – na tržištu 02.02.2024.

Kupci su bili znatiželjni o kapacitetu baterije, a sada su dobili odgovore na svoja pitanja. U ovom članku, detaljno ćemo analizirati specifikacije baterije, njezinu izdržljivost i jedinstvene karakteristike koje je čine posebnom.

Specifikacije baterije

Apple je prvotno otkrio da je baterija Vision Pro sposobna za “dva sata opće uporabe” i 2,5 sata gledanja videa. No, pitanje stvarnog kapaciteta baterije ostalo je misterij sve do nedavno.

Apple Vision Pro 2 na tržište će 2027. godine

Sada znamo da je kapacitet baterije 3.166 mAh. Iako se može činiti kao skromna brojka, treba uzeti u obzir da je Vision Pro opremljen za maksimalni izlaz od 13 V 6 A.

Ovaj nevjerojatan napon daleko premašuje standardne telefonske baterije od 3,8 V, pružajući ekvivalentnih 35,9 Wh. Da se stavi u perspektivu, to je kao da posjedujete power bank od 10.000 mAh.

Jony Ive imao je u planu spojiti Pro i Air u jedan MacBook – Apple nije dao odobrenje

Osim kapaciteta, važno je napomenuti da je Vision Pro opremljen vanjskom baterijom koja ima vlastiti konektor za spajanje na slušalice. Pored toga, uređaj se puni putem USB-C priključka koji dolazi uz Apple-ov zidni punjač od 30 W. Ovaj brzi punjač omogućuje brzu i efikasnu punjenje baterije, što je značajna prednost za korisnike koji žele minimalno vrijeme čekanja.

Jedinstvene karakteristike

Ono što čini bateriju Vision Pro još zanimljivijom jest njezin vlastiti konektor koji koristi twist-to-lock sustav za povezivanje s uređajem, eliminirajući nepotrebne komplikacije prilikom spajanja na slušalice. Ovaj inovativni dizajn omogućava korisnicima jednostavno i sigurno povezivanje baterije bez puno muke.

Apple iOS 17.4 donosi na AppStore instalaciju aplikacija trećih strana

Važno je napomenuti da Apple nudi dodatne baterije za Vision Pro po cijeni od 200 dolara. Međutim, potrebno je istaknuti da zamjena baterije nije moguća bez isključivanja uređaja.

Kada se kabel odspoji, slušalice se automatski isključuju, a ponovno se pokreću tek nakon povezivanja nove baterije. Ovo može biti nešto što će korisnici uzeti u obzir prilikom razmatranja potrebe za dodatnim baterijama.

Dostupnost na tržištu

Apple Vision Pro bit će dostupan na američkom tržištu od petka, 2. veljače. Za korisnike diljem svijeta, lansiranje ovog visokotehnološkog uređaja predviđeno je kasnije ove godine. S obzirom na inovativne značajke baterije, možemo očekivati velik interes među potrošačima.

Zaključak

Apple Vision Pro donosi ne samo impresivne značajke i performanse, već i bateriju koja zadovoljava visoke standarde. Unatoč skromnom kapacitetu od 3.166 mAh, sposobnost postizanja maksimalnog izlaza od 13 V 6 A čini je iznimnom. Inovativni dizajn konektora i brzo punjenje samo su dodatni razlozi zbog kojih bi ovaj uređaj mogao privući pažnju korisnika diljem svijeta.


preporucamo.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU