BiznisApple WWDC 2023. (05.06. - 09.06.) - što očekivati i gdje pratiti?

Apple WWDC 2023. (05.06. – 09.06.) – što očekivati i gdje pratiti?

Lipanj je vrijeme godine kada svi oni poklonici Apple „jabučice” jednostavno istinski čekaju ovo razdoblje. Jer dolazi nam WWDC. Tako i ove godine dobro poznata WWDC konferencija „otvara svoja vrata” a mi smo zaljubljenici u Apple s nestrpljenjem očekujemo što nam imaju za predstaviti.

Motorola Razr 40 Ultra – prikaz vrhunskog izgleda uz sve značajke

Dobro već se velika većina toga zna i poznato je. Jedan od najvećih očekivanja i možemo slobodno reći je dolazak iOS 17 mobilne platforme. Nasljednik iOS-16 svojim će dolaskom ne samo „udahnuti novi život” u aktualne iPhone modele, već će nam reći „detalje” i vezane uz nadolazeću iPhone 15 liniju telefona.

Ali naravno ne smijemo zaboraviti niti iPadOS 17 kao niti watchOS kao niti tvOS. Ipak osim iOS-a 17 mnogo je „zazubica” postignula i vijest kako će Apple na WWDC 2023. konferenciji predstaviti svoje prve AR/VR naočale odnosno headset.

Novi kralj mobilne fotografije HUAWEI P60 Pro dostupan u prodaji

O njemu smo već imali prilike pisati na našim stranicama u članku „Apple predstavlja AR/VR headset na WWDC 2023. – xrOS je registriran”.

tekst2sl2 4

Ističe se kako će AR/VR headset na tržištu biti prisutan s ne tako malom (i pristupačnom) cijenom. Govori se kako bi se ona mogla popeti do vrtoglavih 3,000$.

Snapdragon 8+ Gen 2 uskoro bi mogao debitirati sa Kineskim modelima

Mnogi analitičari već sada uspoređuju predstavljanje AR/VR headseta za „povijesnim” Macworldom (09.01.2007.) kada je osnivač Apple-a, Steve Jobs „svijetu predstavio tehnološku revoluciju” – izvadivši iz džepa iPhone.

tekst2sl3 1


xff 970x250 hr

Šuška se šuška kako bi AR/VR headset mogao biti predstavljen prvog dana konferencije, odnosno 05.06.2023. Apple WWDC 2023. počinje za 10 dana, točnije održava se od 05.06.-09.06.2023.

A1 ponovno po džepu udara građane – ostali operateri čekaju „pravi trenutak”

A upravo u tom razdoblju i na našim stranicama možete očekivati „pojačano” objavljivanje Apple novotarija i sveg vezanog uz „zagriženu jabuku”.

tekst2sl4 4

Naravno ako nećete fizički prisutni na događaju (što nekako sumnjamo kako ste dio tih sretnika) Apple WWDC 2023. konferenciju moći ćete pratiti naviše načina.

Samsung Roadshow stigao u Zagreb

Naravno putem službene Apple stranice ali i putem YouTube profila. Svakako će biti moguće pratiti WWDC 2023. putem Apple Developer aplikacije (potrebno je odabrati karticu „WWDC”), koju na vrlo jednostavan način (putem iPhone ili iPad uređaja) možete preuzeti putem AppStore trgovine aplikacija.

tekst1sl1 4

Ništa nam drugo ne preostaje nego sačekati početak WWDC 2023. konferencije i vidjeti hoće li zaista AR/VR headset postignuti onaj „wow efekt”, odnosno hoće li iOS 17 „softversku podršku” s pet godina, podignuti na šest godina.

HBO Max od sada je samo „Max”

Koliko god netko volio ili mrzio Apple morate priznati da jedva čekate održavanje WWDC 2023. konferencije i pogledati što to Apple ima za predstaviti a mi možemo očekivati u narednom vremenskom razdoblju. Jer (upamtite) Apple je izmislio pametni telefon, zar ne?

preporucamo.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU