TutorijaliAuto zvučnici - Sve što trebate znati o njima

Auto zvučnici – Sve što trebate znati o njima

auto zvučnici - sve što trebate znati o njima

Koji zvučnik da izaberem za svoj auto? Koji model, veličinu odabrati? Često nam postavljate ova pitanja i zato smo vam u ovom postu odlučili dati potpuni vodič sa svim potrebnim informacijama za pravilan odabir auto zvučnika.

Na što treba obratiti pozornost kada su auto zvučnici u pitanju prilikom izbora?

Ako nemate noviji model automobila, najvjerojatnije nemate tvornički instaliran vrhunski zvučni sustav. Upravo zbog toga mnogi se odlučuju za nadogradnju zvučnog sustava u svojim automobilima. Ne postoji auto audio komponenta koja je toliko važna i nije tako laka za odabir kao što su zvučnici. Ako vam je bitan kvalitetan zvuk, a putovanje bez glazbe nezamislivo, onda posebnu pozornost posvetite odabiru zvučnika.

Korištenje tvorničkih otvora uštedjet će vam mnogo truda i vremena. Ako ste prije imali dvosistemske ili trosistemske zvučnike i želite ih zamijeniti takvim premium zvučnicima, posebno je praktično obratiti pažnju na veličinu tvorničkih. Na taj način nećete gubiti puno vremena na montažu i polaganje kabela. U većini slučajeva radi se jednostavno o uklanjanju starih zvučnika, postavljanju novih i njihovom povezivanju s ostalim komponentama zvučnog sustava.

auto zvučnici
Auto zvučnici - Sve što trebate znati o njima

Ako niste sigurni koju vrstu i veličinu zvučnika trebate za zamjenu postojećih zvučnika novima, to možete saznati jednostavnim klikom na marku auta ispod. U sljedećoj tablici pronađite marku auta, kliknite na nju i doći će vas do dijela teksta koji se odnosi na vaš automobil. Zvučnike od 165 mm možete pronaći ovdje, dok zvučnike od 130 mm možete pronaći klikom ovdje.

Alfa Romeo

Kao što možete vidjeti u tablici, za montiranje nekih zvučnika u automobilu trebat će vam adapter za zvučnike. Veliki izbor adaptera za automobile Alfa Romeo možete pronaći klikom ovdje.

Audi

Kao što možete vidjeti u tablici, za montiranje nekih zvučnika u automobilu trebat će vam adapter za zvučnike. Veliki izbor adaptera za Audi automobile možete pronaći klikom ovdje.

BMW

Kao što možete vidjeti u tablici, za montiranje nekih zvučnika u automobilu trebat će vam adapter za zvučnike. Veliki izbor adaptera za BMW automobile možete pronaći klikom ovdje.

Chevrolet

Kao što možete vidjeti u tablici, za montiranje nekih zvučnika u automobilu trebat će vam adapter za zvučnike. Veliki izbor adaptera za Chevrolet automobile možete pronaći klikom ovdje.

auto zvučnici

Citroën

Kao što možete vidjeti u tablici, za montiranje nekih zvučnika u automobilu trebat će vam adapter za zvučnike. Veliki izbor adaptera za Citroen automobile možete pronaći klikom ovdje.

Chrysler

Fiat

Kao što možete vidjeti u tablici, za montiranje nekih zvučnika u automobilu trebat će vam adapter za zvučnike. Veliki izbor adaptera za Fiat automobile možete pronaći klikom ovdje.

Ford

Kao što možete vidjeti u tablici, za montiranje nekih zvučnika u automobilu trebat će vam adapter za zvučnike. Veliki izbor adaptera za Ford automobile možete pronaći klikom ovdje.

Honda

Kao što možete vidjeti u tablici, za montiranje nekih zvučnika u automobilu trebat će vam adapter za zvučnike. Veliki izbor adaptera za Honda automobile možete pronaći klikom ovdje.

Hyundai

Jaguar

Kia

Kao što možete vidjeti u tablici, za montiranje nekih zvučnika u automobilu trebat će vam adapter za zvučnike. Veliki izbor adaptera za Kia automobile možete pronaći klikom ovdje.

auto zvučnici
Auto zvučnici - Sve što trebate znati o njima

Lexus

Land Rover

Mazda

Kao što možete vidjeti u tablici, za montiranje nekih zvučnika u automobilu trebat će vam adapter za zvučnike. Veliki izbor adaptera za automobile Mazda možete pronaći klikom ovdje.

Mercedes-Benz

Kao što možete vidjeti u tablici, za montiranje nekih zvučnika u automobilu trebat će vam adapter za zvučnike. Veliki izbor adaptera za Mercedes automobile možete pronaći klikom ovdje.

Mitsubishi

Kao što možete vidjeti u tablici, za montiranje nekih zvučnika u automobilu trebat će vam adapter za zvučnike. Veliki izbor adaptera za Mitsubishi automobile možete pronaći klikom ovdje.

Nissan

Kao što možete vidjeti u tablici, za montiranje nekih zvučnika u automobilu trebat će vam adapter za zvučnike. Veliki izbor adaptera za Nissan automobile možete pronaći klikom ovdje.

Peugeot

Kao što možete vidjeti u tablici, za montiranje nekih zvučnika u automobilu trebat će vam adapter za zvučnike. Veliki izbor adaptera za Peugeot automobile možete pronaći klikom ovdje.

Porsche

Renault

Kao što možete vidjeti u tablici, za montiranje nekih zvučnika u automobilu trebat će vam adapter za zvučnike. Veliki izbor adaptera za Renault automobile možete pronaći klikom ovdje.

Rover-MG

Sjedalo

Kao što možete vidjeti u tablici, za montiranje nekih zvučnika u automobilu trebat će vam adapter za zvučnike. Veliki izbor adaptera za Seat automobile možete pronaći klikom ovdje.

Šteta

Kao što možete vidjeti u tablici, za montiranje nekih zvučnika u automobilu trebat će vam adapter za zvučnike. Veliki izbor adaptera za automobile Škoda možete pronaći klikom ovdje.

Pametan

Subaru

Suzuki

auto zvučnici
Auto zvučnici - Sve što trebate znati o njima

Kao što možete vidjeti u tablici, za montiranje nekih zvučnika u automobilu trebat će vam adapter za zvučnike. Veliki izbor adaptera za Suzuki automobile možete pronaći klikom ovdje.

Toyota

Kao što možete vidjeti u tablici, za montiranje nekih zvučnika u automobilu trebat će vam adapter za zvučnike. Veliki izbor adaptera za Toyota automobile možete pronaći klikom ovdje.

Opel Vauxhall

Kao što možete vidjeti u tablici, za montiranje nekih zvučnika u automobilu trebat će vam adapter za zvučnike. Veliki izbor adaptera za Opel automobile možete pronaći klikom ovdje.

Volkswagen

Kao što možete vidjeti u tablici, za montiranje nekih zvučnika u automobilu trebat će vam adapter za zvučnike. Veliki izbor adaptera za VW automobile možete pronaći klikom ovdje.

Volvo

Kao što možete vidjeti u tablici, za montiranje nekih zvučnika u automobilu trebat će vam adapter za zvučnike. Veliki izbor adaptera za Volvo automobile možete pronaći klikom ovdje.

Pročitaj još:

Ugrađeni zvučnici – vodič za kupnju

Kalibracija sustava – ručno podešavanje

iPhone ili Samsung? Koji su pametni telefoni bolji?

Android 14 donosi „zdravlje baterije” na telefone i tablete

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

DRUGI UPRAVO ČITAJU