TutorijaliBežični punjač za punjenje bez žice

Bežični punjač za punjenje bez žice

Bežični punjač ili power bank je dodatak za mobitel koji nam pomaže da možemo napuniti mobitel gdje god jesmo. Tako produžujemo vijek mobitela i možemo ga koristiti za više stvari. Nikad vam se neće dogoditi da morate hitno napraviti nešto i da ne možete zato što vam se mobitel ugasio. Nema brige o tome da ćete morati hitno zvati nekoga, a nemate kontakte van mobitela. Danas bežični punjač, odnosno power bank, možete naći na puno različitih mjesta. Svaka malo bolja trgovina informatičkom opremom ima dosta dobar asortiman.

Iako se danas bežični punjač nazivaju stanice koje pune novije modele mobitela, naziv bežični punjač je još uvijek više povezan s power bankom, koji omogućava punjenje mobitela gdje god se nalazili.

Contents

Kako izabrati dobar power bank?

Pri biranju bežičnog punjača, ako želite biti sigurni da ste kupili dobar power bank, tada ćete poslušati sljedećih nekoliko savjeta i biti oprezni pri kupovini. Uvijek trebate imati svoju ideju o tome što želite kupiti i ne smijete slušati prodavače jer vam oni često žele nešto prodati samo da vam nešto prodaju. Prva stvar koju morate pogledati je kapacitet koji ima power bank.

Ako ste već preko interneta saznali koji kapacitet ima vaš mobitel, tražite barem dvostruko više kod bežičnog punjača. Što to znači? Da ćete dvaput moći napuniti mobitel power bankom bez da prije toga punite sam power bank. Osim toga, pogledajte kako vam se sviđa sam dizajn bežičnog punjača. Tu je bitno da vam paše boja, da vam nije pretežak za nositi okolo te da imate određene značajke koje će vam pokazati koliko je power bank pun. Neko svjetlo ili nekakvi prekidači, možda. Tako ćete biti sigurni da ne morate uskoro puniti power bank za mobitel i da ne ostanete i bez obične i bez rezervne baterije. 

Slični postovi:

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

DRUGI UPRAVO ČITAJU