PAMETNI TELEFONICoca-Cola radi na pametnom telefonu – ne nije šala

Coca-Cola radi na pametnom telefonu – ne nije šala

O ovome smo mislili da nikada nećemo imati prilike pisati. Ali internet je mjesto na kojem svakodnevno možemo naići na korisne ali isto tako i u najmanju ruku čudne i neobične vijesti.

iPhone 15 Ultra će biti znatno bolji od iPhone 15 Pro

Jednu od takvih donosimo i danas, gdje želimo spomenuti Coca-Colu odnosno proizvođača poznatih gaziranih napitaka. Upravo je ova tvrtka izrazila želju da tržištu predstavi svoj prvi pametni telefona.

Iako će mnogi od vas sada pomisliti kako će Coca-Cola predstaviti posve novi „do sada neviđeni” model pametnog telefona, čini se kako se ova tvrtka odlučila za malo drugačiji pristup.

Napokon, Samsung S23 Ultra ima vrhunsku low light kameru

Za sada nije potvrđeno „šuška se” kako će Coca-Cola „uzeti sebi” Realme 10 model pametnog telefona i jednostavno ga rebrendirati. To bi značilo kako će prvi Cocal-Cola pametni telefon donositi 6,4” Super AMOLED zaslon s rezolucijom 1080x2400pix te 90Hz stopom osvježenja prikaza.

tekst2sl2 2

Realme 10 pokreće MediaTek MT8781 Helio G99 (6nm) čip uz prisustvo Mali-G57 MC2 grafičkog procesora. Naravno radna memorije dolazi u rasponu od 4/6/8GB dok interna donosi 128/256GB.

Brzina interneta i pokrivenost 5G signalom telekom operatera

Realme 10 tržištu je predstavljen u studenom prošle godine te bi ovo značilo kako se Coca-Cola odlučuje za poprilično „nov” model pametnog telefona.


tekst2sl3 4

Kada već spominjemo značajke kažimo onda i neke detalje u vezi kamera. Realme 10 posjeduje 50MP glavnu kameru s otvorom blende f/1.8 i senzorom dubine od 2MP (f/2.4).


panasonic

Procurili senzori kamera Galaxy S23 Ultra

Mogućnost snimanja video zapisa ide ka Full-HD rezoluciji pri 30fps-a. Prednja kamera raspolaže s 16MP (f/2.5) i donosi mogućnost snimanja također pri Full-HD rezoluciji uz 30fps-a.


tekst2sl4 3

Dimenzije Realme 10 modela mjere: 159,9×73,3x8mm te teži 178g. Pitanje baterije Realme je riješio implementacijom (Li-Po) 5,000mAh te mogućnošću brzog punjenja pri snazi od 33W,što je dovoljno da se telefon napuni od 0-50% za 28min.

Velimotor VMX08 – električni motocikl prikladan za neprikladne terene

Cijena Realme 10 modela pametnog telefona iznosi (okvirnih) 200€, pa će biti zanimljivo za vidjeti koju će cijenu Coca-Cola postaviti. Na pripadajućem renderu jasno možete vidjeti prikaz stražnje strane Coca-Cola pametnog telefona.

TM Roh se hvali uoči Samsung Unpackeda: stiže nova era performansi

Čiji stražnji izgled bez sumnje podsjeća na Realme 10 model. Ponajprije misleći na poziciju i veličinu stražnjeg modula kamera. Naravno čitava stražnja strana prekrivena je crvenom bojom, inače „zaštitnim simbolom” tvrtke Coca-Cola.

Winnebago eRV2 – električni kamper temeljen na Fordu e-Transit

Očekuje se kako će tvrtka svoj prvi pametni telefon uskoro predstaviti na indijskom tržištu a za sada nema naznaka da ćemo isti model vidjeti i pri globalnoj dostupnosti.

5 zabavnih stvari koje možete učiniti sa svojim iPhone uređajem

Iako sumnjamo kada bi se Coca-Cola telefon pojavio i na globalnom tržištu, da bi zainteresiranost za njega bila poprilično mala odnosno vladala bi velika nezainteresiranost. Ali o tome ćemo svakako pisati kada Coca-Cola model telefona, bude tržištu predstavljen.

preporucamo.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU