PAMETNI TELEFONIDanas počinje Xiaomi Božićna akcija

Danas počinje Xiaomi Božićna akcija

Xiaomi danas objavljuje početak Xiaomi Božićne akcije, koja će u Hrvatskoj i regiji obožavateljima brenda ponuditi najpopularnije Xiaomi proizvode po još nevjerojatnijim cijenama. Xiaomi Božićna kampanja traje od 13. do 27. prosinca.

Xiaomi je u Božićnoj kampanji pripremio brojne proizvode i iznenađenja po sniženim cijenama. Fantastična sniženja uključuju najpopularnije Redmi modele, koji se odlikuju izvrsnim odnosom cijena i performansi.

Evo koji vas sve proizvodi čekaju na akciji:

PROIZVOD                                                                 XIAOMI BOŽIĆNA AKCIJA

  • Redmi 9A 2+32 GB                                                        799 kn (1.029 kn)
  • Redmi 9AT 2+32 GB                                                      849 kn (1.089 kn)
  • Redmi 10C 4+64 GB                                                    1.199 kn (1.429 kn)
  • Redmi Note 11 4+128 GB                                           1.799 kn (1.989 kn)
  • Redmi Note 11S 6+128 GB                                        1.999 kn (2.299 kn)

Više informacija o proizvodima i prodajnim mjestima dostupno je na web odredištu https://mi.hr/akcije.

O Xiaomi Corporation

Xiaomi Corporation osnovan je u travnju 2010. i uvršten na Hong Kong Stock Exchange 9. srpnja 2018. (1810.HK). Xiaomi je kompanija za potrošačku elektroniku i proizvodnju pametnih uređaja s pametnim telefonima i pametnim hardverom povezanim IoT platformom.

Xiaomi kontinuirano slijedi inovacije, visokokvalitetno korisničko iskustvo i operativnu učinkovitost. Kompanija neumorno gradi nevjerojatne proizvode po pristupačnim cijenama kako bi svima u svijetu omogućila da uživaju u boljem standardu putem inovativnih tehnologija.

Xiaomi je jedna od vodećih svjetskih kompanija za proizvodnju pametnih telefona. Tržišni udio tvrtke u isporukama pametnih telefona u prvom tromjesečju 2022. svrstava Xiaomi na treće mjesto u svijetu. Tvrtka je također uspostavila vodeću svjetsku potrošačku platformu AIoT (AI+IoT), sa više od 478 milijuna pametnih uređaja povezanih na svoju platformu (ne uključuje pametne telefone i prijenosna računala) do 31. ožujka 2022. Xiaomi proizvodi prisutni su u više od 100 zemalja i regija širom svijeta. U kolovozu 2022. tvrtka se po četvrti put našla na listi Fortune Global 500, na 266. mjestu.

Xiaomi je sastavni dio indeksa Hang Seng Index, Hang Seng China Enterprises Index, Hang Seng TECH Index i Hang Seng China 50 Index.

Za više informacija o Xiaomi Corporation, molimo posjetite web odredište https://www.mi.com/global/discover/newsroom.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

DRUGI UPRAVO ČITAJU