TutorijaliDržač za mobitel bi trebao imati svaki vozač

Držač za mobitel bi trebao imati svaki vozač

Nova generacija mobilnih držača

Prethodne dvije vrste mobilnih držača pripadaju tradicionalnim modelima koji su obilježili početak korištenja ovih gadgeta. U novije vrijeme na tržištu su se pojavili i novi, unaprijeđeni modeli. Prva vrsta su držači za mobitel s magnetom koji su postali vrlo popularni zbog mogućnosti jednostavnog postavljanja i skidanja mobilnog telefona. Ono što se navodi kao njihova mana je to što korisnik na svom mobilnom telefonu mora imati zaštitnu masku na koju se postavlja magnet kako bi mobitel mogao prianjati držaču.

Kada je magnet postavljen na maskicu mobilnog telefona dovoljno ga je samo prisloniti držaču i on će ga držati sve dok ga ne skinete, odnosno odvojite od magneta koji se nalazi na njemu. Na sličan princip rade i Bluetooth slušalice koje su magnetom spojene sa svojim kućištem za punjenje. 

Iduća vrlo popularna vrsta su modeli koji ujedno i drže mobilni telefon, ali ga i pune putem USB priključka koji se postavlja u mjesto za upaljač u automobilu. Ova vrsta je najskuplja, a posebno su skupi držači za mobitel koji nude mogućnost bežičnog punjenja mobilnog telefona. On u tom slučaju mora samo biti postavljen na njega, bez spajanja putem USB priključka.

Glazba u pokretu uz Bluetooth slušalice

Jedna od karakteristika klasičnih žičnih slušalica su upravo njihove žice koje smetaju većini korisnika, posebno kada u su u pokretu jer stalno moraju paziti kako ne bi zapeli u žice i iskopčali ih iz mobilnog telefona ili ih pak povukli i razbili ga.

Tom problemu doskočili su brojni proizvođači tehnike, ali i mobilnih telefona pa su tako korisnicima ponudili bežične, odnosno Bluetooth slušalice koju možete kupiti u internetskoj trgovini Silux.hr.

Slični postovi:

DRUGI UPRAVO ČITAJU