PAMETNI TELEFONIDXOMARK: HONOR Magic5 Pro ima najbolju kameru i ekran

DXOMARK: HONOR Magic5 Pro ima najbolju kameru i ekran

“Oduševljeni smo što je naš najnoviji vodeći model postigao poziciju broj 1 za kameru i zaslon pametnog telefona na ljestvici neovisnih istraživača u DXOMARK-u, potvrđujući snagu i sposobnosti našeg tima za istraživanje i razvoj,” pohvalio se George Zhao, izvršni direktor HONOR Device Co, Ltd. Ovo postignuće samo je početak za nas jer se veselimo još fantastičnijim otkrićima u tehnologiji kamera i zaslona pametnih telefona.”

Sustav kamera bez premca zauzima prvo mjesto u DXOMARK-u

HONOR Magic5 Pro podvrgnut je DXOMARK-ovom rigoroznom testu kamere pametnog telefona koji mjeri performanse u nizu ključnih kategorija uključujući fotografije, bokeh, zumiranje, video i pregled. S najboljim rezultatom 152, HONOR Magic5 Pro zauzima prvo mjesto DXOMARK globalne ljestvice kamera.

“HONOR Magic5 Pro je novi lider na našem poretku. Također zauzima prvo mjesto na ljestvici fotografija, zahvaljujući izvanrednim rezultatima fotografija na svim razinama osvjetljenja”, navodi DXOMARK u svojoj recenziji. “Magic5 Pro posebno je zablistao u našem slučaju korištenja za prijatelje i obitelj, koristeći velike brzine zatvarača za zamrzavanje subjekata u pokretu dok je snimao izvrsne detalje i održavao niske razine šuma.”

Uz široku kameru od 50 MP, ultra široku kameru od 50 MP i periskopsku telefoto kameru od 50 MP, HONOR Magic 5 Pro daje slike veće oštrine, bolje ekspozicije i bogatijeg dinamičkog raspona. Uz sveukupnu izvrsnu izvedbu, HONOR Magic5 Pro također je dobio najbolju ocjenu od DXOMARK-a u pogledu specifičnih slučajeva upotrebe i uvjeta za Vanjsko, Unutarnje, Slabo osvjetljenje, Prijatelji i obitelj, što ga čini savršenim izborom za razne scenarije snimanja. .

HONOR Magic5 Pro – Vrlo dobra izolacija subjekta u bokeh modu

Također je primjetno da je nakon DXOMARK-ovih testova kamere, HONOR Magic5 Pro pružio osjetno poboljšano iskustvo zumiranja, od ultraširokog do dalekometnog tele, što ga čini jednim od najboljih uređaja za zumiranje na tržištu. Kamera HONOR Magic5 Pro dala je vrlo dobre rezultate na izvornoj žarišnoj duljini ultraširoke i pri laganom zumiranju.

Kvaliteta slike bila je izvrsna u svim svjetlosnim uvjetima, posebno pri jakom svjetlu i u zatvorenom prostoru. U srednjem rasponu tele žarišne duljine, u usporedbi sa Samsungom, HONOR Magic5 Pro prikazuje fine detalje i nisku razinu šuma, dok Samsung Galaxy S23 Ultra gubi više detalja u performansama slike.

HONOR Magic5 Pro također je pokazao dobre rezultate u video testovima, a DXOMARK je potvrdio da je uređaj najbolji Android pametni telefon do sada za video i najbolji uređaj u SDR video formatu. Uživajući u značajnim video nadogradnjama u usporedbi sa svojim prethodnikom, HONOR Magic5 Pro može se pohvaliti IMAX Enhanced Movie Masterom, koji korisnicima omogućuje snimanje i uređivanje zadivljujućih snimaka kinematografske razine.


magic5 pro camera dxo

Premium zaslon debitira na vrhu DXOMARK ljestvice

HONOR Magic5 Pro prošao je DXOMARK-ov strogi test zaslona pametnog telefona koji mjeri performanse u šest područja: čitljivost, boja, video, pokret, dodir i artefakti. Ostvarivši impresivnih 151 rezultat za svoju iznimnu tehnologiju zaslona, uređaj je zauzeo prvo mjesto na DXOMARK-ovoj ljestvici zaslona pametnih telefona.

“S ocjenom 151, HONOR Magic5 Pro zaslon je pronašao svoj put do vrha DXOMARK ljestvice zahvaljujući svojim dobro zaokruženim i dosljednim performansama u svim ključnim atributima.” rekao je DXOMARK u svojoj recenziji.


magic5 pro dxomark hrv

DXOMARK test pokazuje da je HONOR Magic5 Pro pružio vrlo dobru čitljivost, uz podešavanje koje ga je učinilo ugodnim za gledanje u svim testiranim uvjetima osvjetljenja. Čak i u scenarijima korištenja na otvorenom, opremljen novom tehnologijom poboljšanja osvjetljenja zaslona, HONOR Magic5 Pro također pruža vrhunsku HDR svjetlinu od 1800 nita za jasne slike pod jakim sunčevim svjetlom.

Uz kalibraciju dvostrukog osvjetljenja za tipičnu unutarnju svjetlinu od 120 nita i vanjsku svjetlinu od 800 nita, HONOR Magic5 Pro pruža vodeću točnost boja zaslona u industriji. DXOMARK-ov test pokazuje da je prikaz boja HONOR Magic5 Pro bio uglavnom prirodan i vjeran, bilo pod objektivnom ili perceptivnom procjenom, a HONOR Magic5 Pro nadmašuje Apple iPhone 14 Pro Max i Samsung Galaxy S23 Ultra u ovom svojstvu.

magic5 pro

Značajna postignuća performansi zaslona i kamere HONOR Magic5 Pro u DXOMARK-ovim neovisnim testovima označavaju novu prekretnicu za HONOR.

HONOR Magic5 Pro bit će dostupan od drugog tromjesečja 2023., s početnom cijenom od 1199 eura za model 12G+512GB. Dostupnost na svakom tržištu bit će objavljena u dogledno vrijeme.

Za više informacija posjetite HONOR online trgovinu na www.hihonor.com.

preporucamo.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU