PAMETNI TELEFONIEuropske cijene Xiaomi 14 Ultre

Europske cijene Xiaomi 14 Ultre

Android Planet je otkrio još jedan indikator koji ukazuje na dolazak Xiaomi 14 Ultra u Europu, za razliku od 14 Pro modela.

Dali je ovo Xiaomi 14 Ultra? (prvi s desna)

Ova informacija dosljedna je s prethodnim glasinama koje sugeriraju da će se Ultra model pridružiti globalnom tržištu uz Xiaomi 13.

Google Tensor G4 uočen na benchmark testiranju

Dodatno, sada imamo konkretni datum koji s nestrpljenjem očekujemo. Registriranjem na web stranici Xiaomija u Nizozemskoj, korisnici dobivaju nekoliko kupona za popust, među kojima je i jedan za Xiaomi 14 Ultra. Kupon od 200 € moguće je iskoristiti između 25. veljače i 31. ožujka prilikom narudžbe Ultra modela.


1 19

Ovaj raspored implicira da će uređaj biti dostupan za kupnju ili barem predbilježbu unutar navedenog vremenskog okvira. Budući da Xiaomi organizira događaj 25. veljače, ovi se datumi previše usklađuju da bi bila slučajnost.

Xiaomi SU7 – pregled interijera

Trenutno, imamo samo informacije o procurelim specifikacijama koje pokazuju minimalne promjene u hardveru, osim značajnih unapređenja u području kamere.


1 9

S globalnim predstavljanjem Xiaomi 14 zakazanim za 25. veljače, sada se pojavljuju glasine o cijeni uređaja. Tim iz Techmaniacsa otkrio je cjenovni raspon za Grčku, počevši od 1099 eura za verziju s 12 GB RAM-a i 512 GB pohrane. Prošlogodišnji Xiaomi 13 lansiran je po cijeni od 999 eura za paket od 8/256 GB.

Xiaomi 14 Ultra donosi značajke

Važno je napomenuti da su kineski modeli s 512 GB i 1 TB dolazili s 16 GB RAM-a. Očekuje se da će Xiaomi 14 biti u prodaji od 29. veljače. Novo izvješće dodatno potvrđuje prethodne glasine o nedostatku međunarodnog izdanja Xiaomi 14 Pro modela, sugerirajući da se Xiaomi postupno okreće prema Ultra verziji. Za sada, nema detalja o cijenama za Xiaomi 14 Ultra, ali se vjeruje da će informacije procuriti prije službenog predstavljanja.

3 93 9

Ovi razvoji donose uzbuđenje među entuzijastima i potrošačima širom svijeta, posebno onima koji su nestrpljivi da isprobaju najnovije tehnološke inovacije.

Xiaomi 14 Lite na tržištu u proljeće

Xiaomi je već etabliran kao lider u segmentu pametnih telefona, posebno poznat po kombiniranju visokih performansi s pristupačnim cijenama. Dolazak Xiaomi 14 Ultra na globalno tržište obećava nove mogućnosti za ljubitelje brenda.


2 53

Naravno, uzbuđenje nije ograničeno samo na sam proizvod. S obzirom na dodatne kupone za popust koje korisnici mogu dobiti registracijom na web stranici Xiaomija, očekuje se da će potražnja biti izuzetno visoka.

Xiaomi 25.02.2024. globalno donosi Xiaomi 14 i Xiaomi 14 Ultra

Ovi kuponi pružaju dodatni poticaj potrošačima da istraže mogućnosti nabave Xiaomi 14 Ultra i iskoriste povoljne ponude.


1 49
Modul kamere nadolazeće Xiaomi 14 Ultra !

Još jedan značajan aspekt je kontinuirana konkurencija među proizvođačima pametnih telefona. Dok Xiaomi unapređuje svoje modele i širi prisutnost na globalnom tržištu, ostali proizvođači također moraju držati korak.

Xiaomi 14 Ultra donosi vrhunsku obradu fotografije

Ovo natjecanje često rezultira inovacijama koje koriste krajnjim korisnicima, poboljšavajući kvalitetu i funkcionalnost pametnih telefona širom tržišta.

ff22ff22

Uz to, očekuje se da će objava službenih cijena za Xiaomi 14 Ultra dodatno potaknuti rasprave i spekulacije među potrošačima i stručnjacima. Pored toga, analitičari će pažljivo pratiti kako će tržište reagirati na ove informacije, što može pružiti uvid u potražnju i preferencije kupaca u budućnosti.

itportal.ba od sada i na Discord-u

Dolazak Xiaomi 14 Ultra na globalno tržište predstavlja značajan događaj za industriju pametnih telefona. Očekuje se da će ovaj uređaj postaviti nove standarde u performansama, dizajnu i inovacijama.

gg 3gg 3

S pojavom novih informacija o dostupnosti i cijenama, raste uzbuđenje među potrošačima i entuzijastima širom svijeta, dok ostali proizvođači moraju pažljivo pratiti korake Xiaomija kako bi ostali konkurentni na tržištu.

preporucamo.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU