GadgetiGarmin public beta 9.15: Nova poboljšanja i izazovi s trajanjem baterije

Garmin public beta 9.15: Nova poboljšanja i izazovi s trajanjem baterije

U svijetu pametnih satova, ažuriranja softvera su ključna za održavanje optimalne funkcionalnosti i poboljšanje korisničkog iskustva. Garmin, priznati proizvođač nosivih uređaja, nedavno je objavio javnu beta verziju 9.15 za svoj popularni pametni sat, Vivoactive 5.

Nadogradnja za niz Garmin pametnih satova objavljena

Iako su uključena dva nova alata i različite ispravke grešaka, neki korisnici su izvijestili o problemima s trajanjem baterije nakon ažuriranja.

ff2

Pametni sat Vivoactive 5, lansiran u rujnu, donio je niz inovativnih značajki poput jutarnjih izvješća, praćenja energije baterije tijela i mogućnosti beskontaktnog plaćanja putem Garmin Pay sustava. Verzija 9.15 označava prvo ažuriranje softvera u seriji 9.xx za ovaj model, a također je dostupno i za satove Venu 3 i Venu 3s.

Garmin D2 Mach 1 Pro u prodaji – pametni sat za pilote

Jedna od ključnih nadogradnji uključuje dodatak dva nova alata za Vivoactive 5. Prvo, korisnici sada mogu koristiti aktivnost preskakanja užeta kao dio svoje fitness rutine.


ff 2

Ova značajka će zasigurno biti dobrodošla za one koji vole raznolikost u svojim vježbama. Drugo, ažuriranje pruža podršku za muške audio upute, dodajući novu dimenziju iskustvu korisnika. Važno je napomenuti da je za korištenje ove značajke potrebno preuzeti dodatne audio datoteke.

Garmin želi konkurirati Apple Watch modelima – na tržište dolazi Vivoactive 5

Unatoč dodanim značajkama, Garmin je također iskoristio priliku da ispravi niz grešaka koje su korisnici prijavili na prethodnim verzijama softvera.


ss1

Na primjer, problem koji je uzrokovao početak reprodukcije glazbe u nasumično vrijeme sada je riješen. Korisnicima aktivnosti Golf omogućeno je rješenje problema s isključivanjem bodovanja promjenom postavki. Također, problem visoke stope pražnjenja baterije, posebice kada su mjerenja otkucaja srca na zapešću isključena, također je riješen.

Casio predstavio G-SCHOCK RANGEMAN – sat za avanturiste

Međutim, unatoč naporima da se poboljša iskustvo korisnika, neki su izvijestili o neočekivano lošijem vijeku trajanja baterije nakon instalacije ažuriranja verzije 9.15.

tekst1sl2 1tekst1sl2 1

Na forumima zajednice, jedan korisnik iznio je svoje iskustvo, primijetivši da se baterija brže ispraznila nego prije ažuriranja. Garmin još uvijek nije odgovorio na tu specifičnu objavu.

Realme 12 Pro+ – pozira u trgovini

Ako želite preuzeti beta ažuriranje, postupak je jednostavan. Idite u Glavni izbornik svog pametnog sata, zatim odaberite Postavke, Sustav, i na kraju Ažuriranje softvera. Tvrtka potiče korisnike da dijele bilo kakve dodatne probleme ili greške koje primijete tijekom korištenja beta verzije u namjenskom odjeljku foruma.


nn 5

Sudjelovanje u Garmin Beta programu također je dostupno putem Garmin Connecta, pružajući entuzijastima mogućnost da testiraju nove značajke i sudjeluju u poboljšanju softvera.

Unboxing Samsung Galaxy S24 Ultre dostupan i prije predstavljanja

Ipak, korisnicima se preporučuje pažljivo razmotriti hoće li se pridružiti beta testiranju, s obzirom na moguće poteškoće s trajanjem baterije koje su neki doživjeli.

tekst1sl1tekst1sl1

U konačnici, ažuriranje softvera igra ključnu ulogu u održavanju konkurentske prednosti pametnih satova na tržištu. Iako su dodane značajke i ispravci grešaka pozitivni, izazovi s trajanjem baterije ukazuju na potrebu pažljivog testiranja prije puštanja ažuriranja u širem smislu.

iPhone trikovi koje morate znati – pojednostavit će vam svakodnevno korištenje

Garmin će vjerojatno pažljivo pratiti povratne informacije korisnika kako bi brzo reagirao na eventualne probleme i nastavio poboljšavati svoje proizvode.

preporucamo.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU