PAMETNI TELEFONIGoogle Pixel 8 / (Pro) osvanuo na "promo" videu - internet se...

Google Pixel 8 / (Pro) osvanuo na “promo” videu – internet se divi

Znamo da će aktualni modeli Pixela biti među prvima koji će dobiti Android 14 čim stigne na tržište. No, danas se nećemo baviti Androidom 14. S vama ćemo podijeliti promo video koji ističe sve prednosti nadolazeće Pixel 8 serije pametnih telefona.

Google u budućnosti donosi “minimalne zahtjeve” za sklopive telefone pokretane Androidom

Naravno, internet ne bi bio ono što jest da se povremeno ne pojave iznimno zanimljivi video materijali. Tako je i danas, s ovim video isječkom koji se pojavio na Twitter/X profilu, koji je nedavno otvoren, ali donosi iznimno uzbudljiv materijal. Evo o čemu točno govorimo.

Google Pixel 8 Pro – CAD render !

Svježe otvoreni X račun, preko 9to5Google, podijelio je promo isječak od 14 sekundi za Google Pixel 8 Pro, istaknuvši novu značajku pod nazivom Audio Magic Eraser.

Ovaj isječak prikazuje nadolazeći premium Pixel uređaj u novoj svijetloplavoj nijansi. Iako je isječak, koji je trajao samo 14 sekundi, vjerojatno editiran, jasno pokazuje kako će Google dodati novu značajku, Audio Magic Eraser, u Pixel 8 liniju.

Prelazak sa iOS-a na Android vrlo je jednostavan – ističe Google

Ovaj originalni Magic Eraser, koji se prvi put pojavio u seriji Pixel 6, a potom je bio dostupan za sve Pixel modele, neke druge Android uređaje i čak određene iPhone uređaje, omogućuje uklanjanje nepoželjnih elemenata (poput ljudi i životinja) sa fotografija.


1 6
Google Pixel 8 Pro – CAD render !

Sada, Audio Magic Eraser, kao nova dodatna opcija za video uređivanje u Google Photos, omogućava suptilno prilagođavanje zvuka snimljenih videa. Korisnik može manipulirati klizačima na ekranu kako bi prilagodio “Buka”, “Ljudi” i “Glazba” zvukove.

Google Pixel Watch 2 donosi prikaz “lica sata”

Svaka kategorija zvuka ima vlastiti gumb, a klizač ispod svakog gumba omogućava smanjenje ili povećanje glasnoće. U videu vidimo primjer kako osoba gleda snimljeni video na kojem djevojka vozi skateboard.


2 6
Google Pixel 8 Pro – CAD render !

Na Pixelu 8 Pro, korisnik pritisne “Audio Magic Eraser” gumb. Zatim se prikazuje “Identificiranje zvukova”, a nakon toga se pojavljuju gumbi za “Buka”, “Ljudi” i “Glazba”. Korisnik tada suptilno prilagođava “Buka” glasnoću pomicanjem klizača ulijevo.

Google Bard AI – sada ima podršku za nove jezike među kojima je i Hrvatski

Video naglašava da je Pixel 8 jedini uređaj s funkcijom Audio Magic Eraser te da je Pixel linija jedini telefon kojeg je dizajnirao Google. Među najnovijim specifikacijama koje se spominju za Pixel 8 Pro su 6,7-inčni QHD+ OLED zaslon s LTPO tehnologijom i osvježavanjem od 120Hz. Unutar uređaja bit će novi Tensor 3 čipset s 12 GB RAM-a i opcijama memorije od 128 GB i 256 GB.


3 5
Google Pixel 8 – CAD render !

Zadnji skup kamera uključuje glavnu kameru od 50 MP, ultraširoku kameru od 64 MP i telefoto kameru od 48 MP. Prednja kamera od 11 MP namijenjena je selfijima i video pozivima.

Google predstavio Pixel 7a, Pixel Fold i Pixel Tablet – predstavljeni

Kapacitet baterije će se blago povećati s 4926 mAh na 4950 mAh, a brzo punjenje će doseći 27 W. Također će se koristiti ultrazvučni skener otiska prsta ispod zaslona, čime bi trebao biti riješen problem koji su imali Pixel 6 i Pixel 7, dok će senzor na uređaju moći mjeriti temperaturu korisnika. Uređaj će biti isporučen s unaprijed instaliranim Androidom 14.


2 5
Google Pixel 8 – CAD render !

Očekuje se da će Pixel 8 imati 6,2-inčni FHD+ OLED zaslon s osvježavanjem od 120 Hz, te će ga pokretati Tensor 3 čipset uz 8 GB RAM-a i 128 GB interne memorije.

Google Pixel 7a – rastavljen na komade i prije predstavljanja

Skup stražnjih kamera uključivat će glavnu kameru od 50 MP, ultraširoku kameru od 12 MP i prednju kameru od 10 MP. Kapacitet baterije će porasti sa 4270mAh na 4485mAh, a brzine punjenja će se povećati na 24 W.


1 5
Google Pixel 8 – CAD render !

Očekuje se da će oba modela Pixel 8 serije biti predstavljena i puštena u prodaju u listopadu, za samo dva mjeseca.


preporucamo.com

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

DRUGI UPRAVO ČITAJU