BiznisGoogle testira "Asistenta za AI podršku" za pitanja o Googleovim uslugama

Google testira “Asistenta za AI podršku” za pitanja o Googleovim uslugama

U svom stalnom nastojanju da unaprijedi korisničko iskustvo i pruži inovativne usluge, Google je uveo novi “Asistent za AI podršku” koji se trenutno nalazi u beta verziji.

Samsung sutra dijeli pozivnice za 17.01.2024. – dolazi Galaxy S24 serija!

Ova nova značajka, koju je prvi primijetio 9to5Google, namijenjena je pružanju korisnicima pomoći u korištenju umjetne inteligencije na nekoliko Googleovih stranica podrške.

Iako je još uvijek dostupna samo na određenim stranicama, poput Google Play-a i Google Maps-a, ovaj chatbot predstavlja korak prema naprijed u integraciji umjetne inteligencije u svakodnevno korištenje Googleovih usluga.

Samsung Galaxy S24+ “slučajno” osvanuo na Walmartovoj stranici

Asistent koristi veliki jezični model (LLM) kako bi odgovorio na pitanja korisnika. Korisnici mogu postavljati pitanja putem prilagođenog unosa teksta ili odabirom unaprijed postavljenih opcija, ovisno o stranici podrške na kojoj se nalaze.


screenshot 2023 12 31 at 11 05 44 google rolling out ‘ai support assistant chatbot to provide product help

Iako je očekivano da će alati temeljeni na velikim jezičnim modelima imati izazove s točnošću, Googleov pomoćnik za podršku ističe se u pružanju izvora za svoje odgovore.

Microsoft Copilot dostupan na Android i iOS platformama

Jedna od ključnih prednosti ovog novog asistenta je njegova sposobnost pružanja izvora informacija za pružene odgovore. Dok drugi chatbotovi možda nude odgovore bez jasnih informacija o izvorima, Googleov pomoćnik olakšava provjeru činjenica, dopuštajući korisnicima da budu sigurni u autentičnost pruženih informacija.

Što nam Google donosi 2024. godine? – transparentnost

Ova karakteristika je posebno važna u doba kada je provjera informacija postala ključna za korisničko iskustvo na internetu.


screenshot 2023 12 31 at 11 05 14 google rolling out ‘ai support assistant chatbot to provide product help 1

U testiranju beta verzije, korisnici su primijetili da pomoćnik dobro funkcionira u pružanju izvora za svoje odgovore. Međutim, kao i kod svih alata temeljenih na LLM-ima, postoji upozorenje da može pokazati netočne rezultate.

Google Play omogućuje deinstaliranje aplikacija na daljinu

Kako bi održali visoku kvalitetu, Google koristi ljudske recenzente koji prate razgovore i interveniraju u svrhu poboljšanja točnosti odgovora. Ova metoda reflektira posvećenost Googlea da korisnicima pruži visokokvalitetne informacije putem njihovih usluga.


tekst4naslovna 1

Jedna od značajki koja se ističe je mogućnost korisnika da ocijene odgovor palcem gore ili palcem dolje. Ovo korisničko ocjenjivanje pomaže Googleu u prikupljanju povratnih informacija o učinkovitosti AI asistenta, omogućujući im da kontinuirano poboljšavaju svoje usluge.

Google Play trgovina dobiva novi izgled bez polja za pretragu

Korisnička interakcija igra ključnu ulogu u daljnjem razvoju ovog asistenta, a Google koristi feedback kako bi prilagodio alat prema stvarnim potrebama korisnika.

tekst2naslovnatekst2naslovna

Trenutačno je važno naglasiti da Googleov pomoćnik za AI podršku nije zamjena za postojeće opcije podrške, već se nalazi u fazi beta testiranja. Korisnici i dalje imaju pristup drugim opcijama podrške, uključujući potpune dokumente podrške, chat podršku i telefonsku podršku.

Google Gemini ipak nije tako “pametan”

Uvođenje novog asistenta predstavlja proaktivni korak Googlea prema unapređenju korisničkog iskustva i prilagođavanju suvremenim trendovima u podršci korisnicima.


tekst3naslovna

U zaključku, Googleov “Asistent za AI podršku” obećava pružiti korisnicima dodatnu pomoć u korištenju umjetne inteligencije putem intuitivnog sučelja.

Chrome M120: Poboljšane značajke sigurnosti, grupiranja kartica i performansi za savršeno internetsko iskustvo

Iako još uvijek prolazi kroz testiranje, njegova sposobnost pružanja izvora za odgovore predstavlja značajan napredak u odnosu na druge alate temeljene na velikim jezičnim modelima.

tekst4naslovna 1tekst4naslovna 1

S obzirom na brzi tempo tehnološkog razvoja, Googleov pomoćnik za AI podršku svakako će privući pažnju korisnika koji traže brze, točne i pouzdane odgovore na svoja pitanja.

preporucamo.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU