PAMETNI TELEFONIHonor Magic V2 na Europsko će tržište brže od Magic Vs modela...

Honor Magic V2 na Europsko će tržište brže od Magic Vs modela telefona

Na našim smo stranicama nedavno isticali kako Honor predstavlja Magic V2 pametni telefon. Čak smo podijeliti svaka i prve „fotke uživo”. Predstavljanje se održalo a ono što je sada došlo u javnost, svakako će vas zanimati.

Apple Watch Ultra 2 imati će 3D štampane dijelove – stiže ove godine

Naime istaknuto je kako će Honor Magic V2 na Europsko tržište doći prije u odnosu na Honor Magic Vs. Dakako prema riječima CEO-a Honora, Georgea Zhao, Honor čini sve kako bi držao korak s ubrzanim korakom i trendovima pametnih telefona.

Zhaoa kazuje kako vjeruje da je tržište pametnih telefona na prekretnici, posebice kada se dotičemo sklopivih telefona. Prilikom kreiranja Honor Magic V2 modela tvrtka se držala nekih smjernica i slušala „glasove” korisnika.

Samsung Galaxy S24 serija dobiva jaču brzinu punjenja (65W) – razlog jesu drugačije baterije

Naime Honor Magic V2 donosi veličinu „običnog mobitela” kada je zatvore a nudi korisniku veliki i vrhunski zaslon kada se otvori (čime dimenzije prerastaju u dimenzije omanjeg tableta s veličinom zaslona od 7,92”).


tekst2sl2 5

Honor Magic V2 je ispod 10 mm debljine kada je zatvoren (malo više za varijantu sa staklenom pozadinom) i samo je 156,7 x 74,1 mm visok i širok, što ga čini malo kraćim i užim od Galaxy S23+, na primjer.

Android: Obrišite ove dvije aplikacije – podatci se šalju Kini !

Također je prilično lagan s 231 g (lakši je od iPhonea 14 Pro Max, tvrtka rado ističe). Ipak, nije bilo lako doći do ove točke, budući da je za razvoj svih dodatnih dijelova potrebno više vremena i truda, a prve dvije generacije Honor sklopivih uređaja izgubile su novac zbog visokih troškova istraživanja i razvoja.


tekst2sl3 4

Tvrtka je bila sretna da pojede gubitak kako bi održala razumne cijene i privukla bazu obožavatelja, omogućujući sklopivim telefonima da jednog dana zamijene barske telefone.

Honor Magic V2 na fotografijama

Usput, razlog zašto su cijene u Europi više od onih u Kini je ono što biste očekivali – to je kombinacija uvoznih poreza, lokalnog PDV-a i režijskih troškova u distribucijskom kanalu.


tekst2sl4 3

Ipak, Honor još uvijek smatra da su njegove cijene konkurentne. Govoreći o Europi, Magic Vs je počeo s prodajom u Kini krajem prosinca prošle godine, ali je lansiranje na zapadu bilo krajem veljače ove godine.

Vidi još i…


samsung qled 2020 1

Google Bard AI – sada ima podršku za nove jezike među kojima je i Hrvatski

Nakon što je vidio pozitivan prijem svojih globalnih partnera, Honor radi na širenju novog Magic V2 na više tržišta brže nego što je to učinio s Vs.


tekst2sl4 1

Tvrtka Europu smatra svojim drugim domaćim tržištem i želi konkurirati Appleu i Samsungu u premium segmentu. Međutim, prisutnost samo na mreži neće biti dovoljna jer druga dva imaju pristup širokim maloprodajnim mrežama.

Samsung Galaxy S23 FE – ponavlja greške svojih predaka

Dakle, Honor se širi na nova tržišta, no čini to sporo i postojano kako bi osigurao da stvari budu ispravne. Ovaj pristup se isplati i Honorova globalna prodaja već je premašila onu iz 2022., tako da tvrtka očekuje rast od preko 100% ove godine.

Svakako se radujemo Europskom predstavljanju Honor Magic V2 sklopivog pametnog telefona, nakon čega ćemo s vama podijeliti naše utiske.

preporucamo.com

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

DRUGI UPRAVO ČITAJU