GadgetiHuawei i fitness ikona Pamela Reif obilježavaju 10 godina inovacija

Huawei i fitness ikona Pamela Reif obilježavaju 10 godina inovacija

Tijekom rujanskog predstavljanja u Barceloni, Huawei je otkrio paletu novih inovativnih i vrhunskih uređaja, uključujući WATCH GT 4 – najnoviji dodatak popularnoj seriji satova koji spaja inovativne fitness i zdravstvene značajke s beskompromisnim stilskim izgledom.

Tvrtka je također najavila globalnu suradnju s Pamelom Reif, jednom od najpoznatijih svjetskih fitness i lifestyle influencerica, koja je na eventu u Barceloni osobno predstavljena kao nova ambasadorica Huawei nosivih proizvoda. 

Nevjerojatno je pomisliti da smo i Huawei i ja započeli svoja fitness putovanja u isto vrijeme. U deset godina otkako sam počela raditi kao profesionalni fitness trener, tehnologija je odigrala iznimno značajnu ulogu u pomaganju ljudima da budu zdraviji. Huawei predvodi inovacije u tehnologiji i zdravlju i to čini na jako zanimljiv način te sam jako uzbuđena što mogu biti dio ove velike priče“, rekla je Pamela Reif.  

Uključivši WATCH GT 4 u svoju rutinu vježbanja, Pamela je najavila niz svojih programa treninga koji se mogu pronaći isključivo u Huawei Health aplikaciji. Oni uključuju neke od Pamelinih najpoznatijih vježbi, posebno skrojenih kako bi korisnicima omogućili da maksimalno iskoriste fitness i zdravstvene značajke svojih pametnih satova. Vježbanje na taj način povećava učinkovitost treninga te korisnicima pomaže da bolje razumiju svoje zdravstveno stanje.  

Tijekom proteklih 10 godina Huawei je bio predan poboljšanju prevencije bolesti i procjene rizika. Korisnicima su na raspolaganju visokokvalitetni pametni satovi koji nude funkcije koje kontinuirano prate njihovo fizičko zdravlje. Suradnjom s više od 100 profesionalnih institucija diljem svijeta te sudjelovanjem od preko 13 milijuna korisnika, Huawei je postavio temelje za praćenje zdravlja putem nosivih uređaja.  


20230822 huawei day2 045

Huawei je 2016. lansirao svoju prvu tehnologiju optičkog praćenja vitalnih znakova, Huawei TruSeen™ 1.0, a već sljedeće godine predstavlja vlastito senzorsko rješenje koje je nosivim uređajima omogućilo podržavanje šest vrsta dinamičkog praćenja otkucaja srca. Predstavljanjem TruSeen™ 3.0 u 2018., Huawei je postigao 24-satno kontinuirano praćenje otkucaja srca, dok u 2020. TruSeen™ 4.0 donosi EKG senzor visokih performansi, obilježivši tako nove mogućnosti detekcije elektrokardiograma te kontinuiranog praćenja kisika u krvi. Najnoviji TruSeen™ 5.0+ sada nudi poboljšanu točnost otkrivanja i podržava više zdravstvenih istraživanja i procjena rizika.  

Huaweijev cilj tijekom proteklog desetljeća bio je korisnicima pružiti pametne nosive uređaje s najnovijim tehnologijama.


20230821 huawei day1 348

Tvrtka je uložila velike napore u istraživanje i razvoj, provevši znanstvena istraživanja u područjima zdravlja srca, praćenja disanja u snu, dobrobiti dišnog sustava, vaskularnog zdravlja, upravljanja glukoze u krvi i drugim zdravstvenim područjima. Huawei u budućnosti želi uključiti druge mogućnosti praćenja zdravlja putem nosivih uređaja te nastavlja pomicati granice zdravstvenih aplikacija za pametne satove.

Zahvaljujući značajkama TruSeen™, TruSleep™, TruRelax™ i TruSport™, Huawei kroz praćenje otkucaja srca, nadzor kisika u krvi, praćenje razine stresa i drugih parametara zdravlja, korisnicima pruža sveobuhvatno cjelokupno upravljanje zdravljem na zapešću.  


huawei fashion forward 02 0139 v2

HUAWEI WATCH GT 4 pametni sat posljednja je generacije vodeće serije WATCH GT koja donosi poboljšane značajke dizajna sa snažnim zdravstvenim i fitness funkcijama. Lansirani u veličinama od 46mm i 41mm, novi vodeći uređaji označavaju hrabar modni korak naprijed u odnosu na klasični dizajn WATCH GT serije, uvodeći inventivne elemente dizajna, ali i zadržavajući moderno geometrijsku estetiku svojih prethodnika.  

HUAWEI WATCH GT 4 već je dostupan na lokalnom tržištu u dvije različite veličine te ukupno šest različitih boja. 

preporucamo.com

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

DRUGI UPRAVO ČITAJU