BiznisHuawei Mate 70 serija nastavit će vrhunski prodajni niz

Huawei Mate 70 serija nastavit će vrhunski prodajni niz

Izgleda da Huawei napokon ide prema boljim vremenima nakon dugog razdoblja izazova uzrokovanih američkim sankcijama. Tvrtka, koja je već nekoliko godina suočena s izazovima na tržištu zbog ovih sankcija, planira povratak na scenu s serijom pametnih telefona Mate 60, istaknuvši se posebno zbog svojih 5G mogućnosti.

OnePlus Open ponovno na fotografijama, predstavljanje 19.10.2023.

Prema najnovijim izvješćima, Huawei ima ambiciozan plan za povratak na vrh proizvodnje pametnih telefona. Evo detaljnog pregleda situacije.

HuaweiMate60Pro+#

Huawei, nekoć dominantan igrač u svijetu pametnih telefona, sada ima ambiciju vratiti svoju staru slavu unatoč brojnim izazovima, uključujući američke sankcije, pad tržišnog udjela i gubitak Googleove podrške.

Samsung One UI 6.1 i Galaxy S24 (Exynos 2400) u fokus će staviti AI

Tvrtka se trudi ostvariti povratak na scenu s modelom Mate 60 Pro. Njezin plan uključuje isporuku između 60 i 70 milijuna jedinica pametnih telefona sljedeće godine, što predstavlja značajan skok u odnosu na prošlu godinu.


10 1

Huawei želi promijeniti dinamiku tržišta putem ovakvih rekordnih brojki isporuka, udvostručujući svoje prošlogodišnje rezultate.

Zaveslaj svom snagom, pokaži najbolje od sebe i osvoji svoj HUAWEI WATCH GT 4!

No, iako Huawei ima visoke ambicije, trenutne američke sankcije predstavljaju ozbiljan izazov. Ograničenja u vezi s 5G tehnologijom prisilila su Huawei da koristi 4G module u Snapdragon procesorima.


tekst1sl3 1

Ipak, nedavno je lansirao uređaj opremljen Kirin 9000S procesorom s 5G podrškom i 7nm tehnologijom proizvodnje. Očekuje se da će Huawei koristiti isti procesor u svojim budućim modelima P70 Pro i Mate 70 Pro.

Huawei nova 12 i nova 12 Pro donose novitete – na tržištu krajem godine

Informacije koje se pojavljuju ukazuju na to da je Huawei već krenuo s nabavom velikih količina dijelova za nadolazeće pametne telefone, što sugerira ozbiljne pripreme za planirano lansiranje.


tekst1sl2

U posljednje vrijeme, Huawei je značajno napredovao u razvoju svog HarmonyOS operativnog sustava i vlastitih procesora.

Vivo predstavio Funtouch OS 14

Ipak, mnogi stručnjaci izražavaju sumnje u mogućnost Huaweia da ostvari planiranu distribuciju od 60-70 milijuna jedinica pametnih telefona pod trenutnim američkim sankcijama.

Vidi još i…


tekst2sl2 2


tekst1sl7 2

Unatoč tome, očekuje se da će Huawei doživjeti porast prodaje zahvaljujući svojoj 5G inicijativi. Međutim, povratak na listu najprodavanijih pametnih telefona još uvijek predstavlja značajan izazov za tvrtku.

Renault Scenic kao obiteljski SUV na električni pogon

Važno je spomenuti i Huaweijev proizvođač čipova, SMIC, koji se suočava s ograničenjima u proizvodnji zbog američkih sankcija. S obzirom na to da ne mogu koristiti litografske strojeve ispod 7nm, a ni pristupiti novim tehnologijama zbog sankcija, Huawei se suočava s ograničenjima u tehnološkom napretku. Nasuprot tome, TSMC posjeduje 3nm tehnologiju proizvodnje, što stavlja Huawei u nepovoljan položaj na tržištu.

tekst1naslovna 2

Ključno će pitanje biti kako će korisnici prihvatiti Huawei modele pametnih telefona opremljene 7nm procesorom. Unatoč izazovima, Huawei očito ima namjeru vratiti se snažno i povratiti svoje mjesto u svijetu pametnih telefona.

Xiaomi MIUI odlazi, stiže MiOS

Nadamo se da će inovativnost i kvaliteta njihovih uređaja privući korisnike te ih ponovno pozicionirati kao vodećeg igrača u ovoj industriji.

preporucamo.com

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

DRUGI UPRAVO ČITAJU