PAMETNI TELEFONIHuawei najavljuje revoluciju s serijom P70: Integracija satelita i više brzina čipseta!

Huawei najavljuje revoluciju s serijom P70: Integracija satelita i više brzina čipseta!

Huawei se već priprema za svoju sljedeću glavnu verziju – seriju P70. Nove informacije sugeriraju da bi nadolazeći pametni telefoni mogli ponuditi različite frekvencije čipseta po modelima, zajedno s drugim uzbudljivim nadogradnjama.

1 14

Huawei P70 serija također će imati zakrivljene zaslone.

Europske cijene Xiaomi 14 Ultre

Prema Weibo insajderu Smart Pikachu, standardni i vrhunski modeli P70 mogli bi koristiti robusni Kirin čipset, potencijalno Kirin 9000s viđen u seriji Mate 60. Međutim, postoji zaokret: vrhunski modeli poput P70 Pro, P70 Art i P70 Pro+, o kojem se priča da bi mogli imati overclockanu verziju ovog čipseta, s ciljem poboljšanja performansi od 20%.


naslovna

Iako osnovna arhitektura ostaje u tajnosti, različite brzine takta mogle bi biti ključ za postizanje ovog poboljšanja. Prema izvješćima, najveći kineski proizvođač čipova SMIC, priprema se za proizvodnju ovih 5nm čipova.

LG je najpouzdanija marka perilica rublja prema istraživanju Consumer Reports

Insajder također baca svjetlo na zaslon, sugerirajući da bi sva četiri modela P70 mogla imati zakrivljeni zaslon rezolucije 1,5K za poboljšane vizualne prikaze.

gg 4gg 4

Zanimljivo, Huawei navodno testira različite veličine zaslona i eksperimentira s mješavinom četiri ploče zaslona proizvedene u Kini, nagovještavajući značajne nadogradnje zaslona u usporedbi s prethodnim generacijama.

Europske cijene Xiaomi 14 Ultre

Ali uzbuđenje tu ne prestaje. Serija P70 mogla bi označiti veliki pomak u Huaweijevom pristupu satelitskoj komunikacijskoj tehnologiji. Insajderi tvrde da bi svi modeli mogli integrirati satelitske značajke, potencijalno nudeći poboljšano i raširenije iskustvo. Prethodno je satelitska povezivost uglavnom bila ograničena na vrhunske modele, dok su osnovne varijante nedostajale.


1 7

Huawei je 2022. uveo satelitsko povezivanje pametnog telefona s Mate 50 Pro, omogućivši jednosmjernu satelitsku SMS funkciju. P60 Pro i P60 Art otišli su korak dalje s dvosmjernim satelitskim SMS-om, dok je serija Mate 60 predstavila dvosmjerno satelitsko pozivanje za modele Pro i Pro+.

Hyundai priprema tržište za električne kamione – Ioniq T7 i Ioniq T10

Satelitske značajke serije P70 mogle bi biti demokratizirane u svim modelima ili slijediti strategiju Mate 60 s naprednijim varijantama koje nude mogućnosti pozivanja i osnovni model koji zadržava dvosmjerni SMS.


dd2
Navodne skice Huawei P70 modela !

Očekuje se da će Huawei P70 serija biti predstavljena na kineskom tržištu krajem ožujka ili početkom travnja. Osim toga, tvrtka također aktivno razvija HarmonyOS NEXT, operacijski sustav sljedeće generacije izgrađen na vlastitom kernelu. Ovaj operativni sustav u potpunosti će eliminirati podršku za Android aplikacije.

Huawei pod istragom u Francuskoj

Huawei je prepoznao potrebu za daljnjim proširenjem funkcionalnosti satelitske komunikacije na svojim pametnim telefonima, otvarajući vrata novim mogućnostima i iskustvima za korisnike.


dd3

Uključivanje satelitskih značajki u sve modele serije P70 označava strategijski potez koji bi mogao revolucionirati način na koji korisnici koriste svoje pametne telefone, posebno u uvjetima gdje su tradicionalne komunikacijske mreže nedostupne ili ograničene.

Sklopivi Huawei Pocket S2 donosi 5G

Nadalje, fokus na različite brzine takta čipseta za različite modele dodatno naglašava Huaweijevu predanost pružanju vrhunske performanse i prilagođavanju potrebama različitih skupina korisnika.


ff

Overclockana verzija Kirin čipseta u vrhunskim modelima obećava poboljšanu izvedbu, što će biti dobrodošlo korisnicima koji traže snagu i brzinu u svojim pametnim telefonima.

Huawei predstavio SuperCharge Max 100W – Punjač sa višestrukim standardima i brzim punjenjem

Nadalje, Huaweijev rad na razvoju HarmonyOS NEXT pokazuje njihovu odlučnost da se oslone na vlastite resurse i tehnologije. Eliminacija podrške za Android aplikacije signalizira Huaweijevu namjeru da stvori potpuno neovisan ekosustav softvera, pružajući korisnicima alternativu koja bi mogla potencijalno promijeniti dinamiku mobilnog softverskog tržišta.

1 11 1

Uzbuđenje oko Huawei P70 serije je opravdano, s očekivanjem da će donijeti niz poboljšanja u performansama, zaslonu i funkcionalnostima. Integracija satelitskih značajki u sve modele otvara nove mogućnosti u komunikaciji.

Huawei Watch GT 4 dobiva novo ažuriranje softvera s nizom poboljšanja

Dok različite brzine takta čipseta pružaju prilagođene performanse za različite potrebe korisnika. Svi ovi elementi zajedno čine Huawei P70 seriju iznimno zanimljivom za ljubitelje tehnologije i mobilnih uređaja diljem svijeta.

preporucamo.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU