PAMETNI TELEFONIHuawei Nova 12 na tržištu 26.12.2023.

Huawei Nova 12 na tržištu 26.12.2023.

Osim što je fokusiran na unapređenje kamere, Huawei se također posvetio estetskom aspektu Nova 12 serije. Pametni telefoni iz ove serije integrirani su u privlačan dizajn s “mlađanskim” novim bojama.

Jedna od tih boja već je predstavljena u rukama novog glasnogovornika slavnih pametnih telefona, stvarajući dodatno uzbuđenje među obožavateljima marke.

Stražnje ploče Nova 12 pametnih telefona ostaju vjerne prethodnicima, zadržavajući svoj jedinstveni reljefni dizajn. Ono što čini ovu seriju posebnom jest činjenica da su izrađene od veganske kože, čime se naglašava Huawei-ova predanost održivosti i odgovornom korištenju resursa.

Huawei Nova 12 – render i značajke

Sama veganska koža omogućuje precizno oblikovanje materijala oko ažuriranog otoka kamere, čija je glavna nadogradnja suptilno utisnuta uz rub. Ovaj detalj nije samo funkcionalan, već i estetski doprinosi cjelokupnom dojmu pametnog telefona, stvarajući uglađeni i moderni izgled.


3 2

Kada je riječ o tehničkim specifikacijama, predviđa se da će Nova 12 Ultra verzija biti opremljena procesorom Kirin 9000S.

Huawei nova 12 i nova 12 Pro donose novitete – na tržištu krajem godine

Unatoč tome, očekuje se da će ovaj procesor raditi smanjenim taktom u odnosu na druge modele. Ova odluka može ukazivati na Huawei-ovu strategiju pozicioniranja premium uređaja srednjeg ranga kao svojevrsnog zagrijavanja za vodeću P70 seriju, koja će vjerojatno dijeliti sličan dizajn.


nn 4

Svi ovi elementi ukupno stvaraju dojam da će Nova 12 serija pametnih telefona predstavljati kombinaciju inovacija u tehnologiji kamere, modernog dizajna i snažnih performansi.

Huawei u Dubaiju predstavlja pametne uredske i audio proizvode

Očekuje se da će se ovi uređaji pojaviti na tržištu od 26. prosinca 2023., donoseći nove mogućnosti korisnicima koji traže vrhunske pametne telefone.


1 30

Važno je napomenuti da će Nova 12 serija imati globalnog glasnogovornika, a ta počast pripast će kineskoj slavnoj osobi @TFBOYS-Yi Yang Qianxi.

Huawei Watch GT 4 i Watch Ultimate dobili nadogradnju

Ovaj odabir dodatno naglašava Huawei-ovu globalnu prisutnost i nastojanje da privuče pažnju široke publike. Yang Qianxi će preuzeti ulogu predstavljanja Nova 12 serije diljem svijeta, dijeleći svoje iskustvo s ovim pametnim telefonima i promovirajući njihove značajke među obožavateljima pametne tehnologije.


11 4

Huawei Nova 12 serija donosi niz nadogradnji koje će vjerojatno privući pažnju ljubitelja pametnih telefona širom svijeta. Od unaprijeđenja kamere do estetskog dizajna i suradnje s poznatom osobom kao globalnim glasnogovornikom.

Ranjivost iOS / Android 5G telefona – ažurirajte na aktualnu verziju softvera

Serija predstavlja Huawei-ov odgovor na rastuće zahtjeve tržišta pametnih telefona. S nestrpljenjem očekujemo da Nova 12 serija zauzme svoje mjesto među vrhunskim pametnim telefonima na tržištu.

preporucamo.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU