PAMETNI TELEFONIHuawei P60 Pro donosi zakrivljeni zaslon i drugačiji modul stražnje kamere

Huawei P60 Pro donosi zakrivljeni zaslon i drugačiji modul stražnje kamere

Huawei planira predstaviti novu generaciju P pametnih telefona. Oni svih ovih godina donose „ono najbolje” po pitanju znanja i vještina tvrtke Huawei.

Netflix zabranjuje dijeljene lozinki – ipak i dalje će ostati „kralj” streaminga

Čak i u godinama koje su obilježile probleme po pitanju korištenja Američkih rješenja i usluga, odnosno njihova nemogućnost korištenja. Huawei se uvijek znao „izvući iz problema”.

Android se nije smio koristiti na Huawei pametnim telefonima a samim time i Google usluge ni servisi pa je već postalo poznato kako Huawei nema mogućnost korištenja Google Play trgovine te svih usluga i servisa koje ovaj internetski div sa sobom donosi.

Huawei predstavlja veliko istraživanje o tržištu pametnih satova

Harmony OS pa i AppGallery u potpunosti su „proizvod” vlastitog znanja i vještina Huawei tvrtke. Huawei tijekom ove godine planira ponovno na tržište donijeti novu generaciju Huawei P pametnih telefona.

Ove će godine to biti Huawei P60 modeli, odnosno samo jedan a to je Huawie P60 Pro. O samim značajkama i mogućnostima kamere Huawei P60 Pro modela pametnog telefona, već smo imali prilike pisati na našim stranicama.

iPhone 15 Ultra će biti znatno bolji od iPhone 15 Pro

Ovoga puta želimo se malo prisjetiti odnosno podsjetiti što smo o tome pisali i govorili. Huawei ističe kako će P60 model imati u fokusu (središtu) ponovno fotografiju, odnosno kamere će biti jedne od glavnijih segmenata rada i fokusa Huawei P60 Pro modela pametnog telefona.


panasonic


tekst2sl2 3

Danas tako s vama želimo podijeliti neke nove detalje oko nadolazećeg Huawei P60 Pro modela. U prvom se redu spominje zakrivljeni zaslon koji će biti OLED tehnologije prikaza pri veličini od 6,6” s QHD+ rezolucijom.

Xiaomi Modena prolazi faze testiranja i postaje stvaran proizvod

Naravno i 120Hz stopa osvježenja prikaza bit će prisutna na Huawei P60 Pro modelu a moramo posebno istaknuti kako će Huawei P60 model dolaziti sa Snapdragon 8 Gen 2 čipom no bez mogućnosti 5G povezivanja.

tekst4naslovna

No vratimo se mi na sam modul kamere gdje se jasno vidi natpis brenda „XMAGE” koji je u stvari interni brend tvrtke Huawei koji je nastao nakon prekida suradnje s tvrtkom Leica.

OnePlus (mehanička) tipkovnica prvi puta na slikama

Stražnja strana odnosno stražnji modul kamere donosit će glavnu kameru pri 50MP, ultraširoku kameru pri također 50MP te telefoto kameru rezolucije 64MP.

tekst4sl2 2

S prednje strane (unutar punch-hole proreza) smjestit će se selfie kamera rezolucije 32MP. Huawei P60 Pro prema posljednjim navodima donosit će 5,000mAh baterije te brzo punjenje pri snazi od 100W, dok će bežično punjenje ići do 50W.

Huawei Mate X3 – donosi mogućnost satelitske komunikacije

Za očekivati je kako će pametne telefone pokretati HarmonyOSHuawei P60 Pro posjedovat će IP68 certifikat što znači kako će biti otporan na udarce, prašinu i prodor vode do dubine 1,5m pri 30min.


preporucamo.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU