PAMETNI TELEFONIHuawei Watch Buds – pametni sat sa skrivenim bluetooth slušalicama

Huawei Watch Buds – pametni sat sa skrivenim bluetooth slušalicama

Huawei u posljednjim godinama i dalje „borbu vodi” sa sankcijama koje je pred njih stavila Amerika. Sve se to nekako ublažilo kada je Huawei izdao svoj mobilni operativni sustav „Harmony OS” te vlastitu trgovinu aplikacija „App Gallery”.

Huawei HMS ekosustav rekordno u 2022.

Iako tvrtka ne staje s daljnjim razvojem novih uređaja pa i patentiranjem nekih za koje bi rekli da dolaze iz filmova fantastike. Ipak još tamo „davne” 2018. godine, Huawei je podnio zahtjev za patentno pravo „Svjetskoj organizaciji za patentno vlasništvo” koji se odnosilo na pametni sat koji unutar sebe posjeduje (donosi) bluetooth slušalice.

Sada nakon četiri godine kasnije čini se kako je Huawei spreman tržištu predstaviti jedan takav pametni sat. To se može shvatiti po postavljenom video zapisu putem Twitter društvene mreže koja prikazuje Huawei pametni sat koji unutar svojeg kućišta donosi bluetooth bežične slušalice.

Posebno mobilno izdanje Sky Bridge igre od sad dostupno i putem Huawei preglednika

Premda se u samoj najavi na kraju video zapisa vidi datum 02.12.2022. i vrijeme 19:00h, od tog predstavljanja svi jako dobro znamo kako nije bilo ništa.

tekst2sl2

Dali to znači kako je tvrtka imala u planu u prošli Petak predstaviti jedan takav pametni sat koji bi nosio naziv: „Huawei Watch Buds” pa je sve u zadnji čas otkazano?

Apple iPhone 15 neće imati tolike razlike između „Pro” i „ne-Pro” modela

Za sada ni mi sami nismo posve sigurni. Ipak veseli nas kako je Huawei spreman da tržištu predstavi ovako nešto i da se svima pokaže kako je ova tvrtka spremna i na daljnji rad i razvoj bez obzira na Američke sankcije koje su i dalje aktualne.

Naravno ne treba osobito naglašavati kako te sankcije značajno usporavaju poslovanje ovog Kineskog proizvođača ali Huawei se ne predaje. Same slušalice koje se nalaze (smještene su) unutar pametnog sata za sada sa sobom ne donose niti jednu dostupnu značajku.

VW najavio redizajn ID.3 modela – isporuka kreće u Q4 2023.

O samoj prednosti korištenja ovakvog tipa uređaja (gadgeta) i ne treba baš previše razgovarati i isticati sve prednosti jer su one svakako i više nego same poznate.

tekst2sl3

Ovo znači kako korisnici u budućnosti neće trebati nositi još jednu „kutijicu” unutar koje će se nalaziti bluetooth slušalice, već će se one nalaziti i puniti unutar pametnog sata.

Samsung Galaxy S23 Ultra (Maske) biti će raznobojne

Kada korisnik poželi koristiti pametne slušalice bit će posve dovoljno samo „otvoriti zaslon” pametnog sata i uzeti slušalice te i započeti koristiti.


tekst2sl4 1

Kada korisnik poželi prestati koristiti bluetooth slušalice bit će ih dovoljno samo odložiti natrag unutar pametnog sata. Dimenzije pametnog sata bit će identične kao dimenzije Huawei Watch GT modela.

Samsung i LG pametni telefoni u opasnosti su od malware napada – razlog je Android certifikat

A kako smo i rekli značajke prisutnih bluetooth slušalice za sada nam nisu poznate. No ipak vjerujemo kako će njihove značajke, baterije i kvaliteta zvuka zaista biti na vrhuncu onako kako je to Huawei već naviknuo i raditi.


huawei freebuds se – 449 kn 15

Kada budemo znali nešto više o Huawei Watch Buds pametnom satu, svakako ćemo ponovno vratiti se s osmjehom na ovu temu.

DRUGI UPRAVO ČITAJU