PAMETNI TELEFONIHuawei Watch GT 4 dobiva novo ažuriranje softvera s nizom poboljšanja

Huawei Watch GT 4 dobiva novo ažuriranje softvera s nizom poboljšanja

Huawei, globalni tehnološki div, najavio je najnovije ažuriranje softvera za svoj pametni sat, Huawei Watch GT 4. Verzija 4.0.0.161(C00M04) predstavlja najnoviju nadogradnju koja donosi niz novih značajki i poboljšanja u raznim funkcijama, pružajući korisnicima još bolje iskustvo korištenja.

Huawei u 2024. donosi 5,000 aplikacija za HarmonyOS Next

Jedno od glavnih poboljšanja uključuje povećanje maksimalnog broja budilica na impresivnih 40, znatno više u odnosu na prethodno ograničenje od 5. Ovo će zasigurno zadovoljiti korisnike koji vole prilagoditi svoje budilice prema svojim potrebama i rasporedu.

HuaweiWatchGT4#

Uz to, ažuriranje uvodi i nove alate za privatnost i sigurnost, uključujući podsjetnike koji korisnike obavještavaju o potrebi za autorizacijom prije preuzimanja određenih aplikacija. Ova poboljšanja naglašavaju predanost Huawei-a prema osiguravanju sigurnosti i privatnosti korisnika njihovih uređaja.

Huawei P70 donosi 6,7″ zaslon i 50MP kameru s promjenjivim otvorom blende

Jedna od značajnih novosti je mogućnost postavljanja jezika sustava na gruzijski, što dodatno proširuje dostupnost uređaja i omogućava korisnicima iz različitih dijelova svijeta da u potpunosti iskoriste funkcionalnosti Huawei Watch GT 4.


1 53

Dnevnik promjena za verziju 4.0.0.161 također bilježi dvije ključne nadogradnje. Prvo, aplikacija za vremensku prognozu doživjela je poboljšanje korisničkog iskustva, pružajući preciznije i sveobuhvatnije informacije o vremenskim uvjetima.


2 47

Drugo, stabilnost sustava poboljšana je “u određenim situacijama”, iako tvrtka nije detaljno objasnila o kojim situacijama se radi.

HUAWEI WATCH GT 4 prodan u 2.5 milijuna komada

Ažuriranje se distribuira putem aplikacije Huawei Health, a korisnici mogu preuzeti novi softver jednostavno odlaskom na odjeljak “Uređaji”, odabirući svoj Huawei Watch GT 4, te klikom na opciju “Ažuriranje firmvera”.


huawei watch gt 4 sd 9
HuaweiWatchGT4#

Ipak, neki korisnici su izvijestili da još uvijek nisu primili ažuriranje, sugerirajući mogućnost faznog uvodjenja istog.


sd huawei watch gt4 6
HuaweiWatchGT4#

Huawei Watch GT 4 redovito prima ažuriranja, s tvrtkom koja dosljedno isporučuje nove značajke i poboljšanja kako bi korisnicima osigurala najnovije tehnološke inovacije.


5 4
HuaweiWatchGT4(46mm)#

Nadamo se da će ovo ažuriranje dodatno unaprijediti performanse i funkcionalnosti pametnog sata, nudeći korisnicima nevjerojatno iskustvo praćenja zdravlja i fitnessa.

preporucamo.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU