BiznisHuawei zakazao Europsko predstavljanje flagship uređaja za 09.05.2023.

Huawei zakazao Europsko predstavljanje flagship uređaja za 09.05.2023.

Tehnološki div Huawei ne usporava tempo razvoja brojnih inovacija! Danas, 23. ožujka, u Kini je predstavljen paket vrhunskih proizvoda koji sežu od novih serija pametnih telefona, pametnih satova pa sve do modela prijenosnih računala i slušalica.

Microsoft predstavio „Image Creator” – pokretan AI tehnologijom

Svi ovi novi Huawei flagship modeli dolaze ubrzo u Europu i bit će službeno predstavljeni u Münchenu 9. svibnja 2023.
Tvrtka Huawei, pionir u niši potrošačke elektronike, predana je stalnom razvoju i približavanju digitalnog svijeta svakoj osobi, obitelji i organizaciji globalno i ne prestaje podizati ljestvicu svojih inovacija.

Huawei P60 Pro

Novolansirani uređaji bit će još jedan vrijedan dodatak već širokoj ponudi pametnih telefona, prijenosnih računala i nosivih uređaja.
Tijekom nadolazećeg europskog predstavljanja 9. svibnja u Münchenu, Huawei će se fokusirati na potrebe svih potrošača koji traže snažno korisničko iskustvo uređaja s više scenarija korištenja kojima je cilj postati neodvojivi dio njihovog svakodnevnog života i rada.

Sljedeća generacija impresivnih flagship uređaja stiže u Europu

Huawei je poznat po širokom portfelju uređaja koji sada postaje još veći i zanimljiviji. Ovog proljeća, tvrtka europskim potrošačima predstavlja dva nova vrhunska pametna telefona sljedeće generacije – Huawei P60 Pro i Huawei Mate X3.
Huawei P60 Pro, novi najnapredniji vodeći fotografski orijentiran pametni telefon, bit će ostvarenje snova za sve entuzijaste koji žele uhvatiti fotografije s najviše detalja s različitih udaljenosti, bilo da se snima zalazak sunca, po mraku ili u bilo koje drugo doba dana.

BMW najavljuje i5- je li ovo novi BMW 5?

Još jedna važna prekretnica u povijesti Huawei pametnih telefona je model Huawei Mate X3. koji kao najnoviji sklopivi model sadrži svu inovativnu naprednu tehnologiju u iznimno tankom, ultra laganom i super izdržljivom kućištu. S Mate X3 modelom, Huawei potvrđuje svoju poziciju lidera u području sklopivih pametnih telefona.

p60
Huawei P60

Predstavljanje novih uređaja ne bi bilo potpuno bez novih modela naprednih pametnih satova. Huawei Watch Ultimate je najnoviji Huawei luksuzni pametni sat napravljen za one korisnike koji su istodobno avanturisti u srcu u stalnoj utrci kako bi bili što bolja varijanta sebe, ali i žele zadržati luksuzan stilski dojam na kojem im mnogi zavide.

PlayStation 6 dolazi 2027. – donoseći početak „kraja” kultne konzole


huawei zakazao europsko predstavljanje flagship uređaja za 09.05.2023.

Watch Ultimate postavlja novu ljestvicu za pametne satove na tržištu, uvodeći niz pametnih značajki uz vrhunski dizajn i impresivne materijale koji su korišteni za izradu ovog remek-djela tehnologije.


watchultimate
Huawei Watch Ultimate

Huaweijev portfelj nosivih uređaja proširit će se i s novim naprednim pametnim satom s omogućenom eSIM karticom koji će biti predstavljen kasnije tijekom godine.


p60art
Huawei P60 Art

Huawei je predstavio novi MateBook X Pro – ultra tanko lagano prijenosno računalo koje spaja estetiku, inovacije i inteligenciju u jedno, te donosi nevjerojatno lagan i praktičan prijenosni dizajn i kućište. Ljubitelji nosive opreme i glazbe će uživati ​​u novim Huawei FreeBuds 5 slušalicama, koje donose jaki fokus na besprijekoran dizajn i kvalitetu zvuka.

Uživajte u uzbudljivom tehnološkom iskustvu

Dok jača svoj portfelj i razvija sve kategorije proizvoda, tvrtka nastavlja stavljati iskustva potrošača u središte fokusa. Tijekom nadolazećeg europskog predstavljanja u svibnju, kombinirajući tehnologiju i umjetnost, Huawei će službeno lansirati niz novih vrhunskih uređaja, ali i predstaviti ključna područja fokusa razvojne vizije i strategije pružanje inovacija svakom potrošaču i kontinuiranog globalnog razvoja tehnološke industrije.

Početak prodaje

Svi Huaweijevi nadolazeći novi vodeći proizvodi bit će dostupni na europskim tržištima, a potrošači će zasigurno zaintrigirati nova rješenja koja će njihov svakodnevni život i rad učiniti mnogo pametnijima i lakšima.

Huawei osvojio 16 nagrada na MWC Barcelona 2023.

Huawei Watch Ultimate bit će prvi u prodaji na lokalnom tržištu, a odmah nakon njega slijede bežične slušalice Huawei FreeBuds 5. Dostupnost novih pametnih telefona Huawei P60 Pro i Huawei Mate X3 te prijenosnog računala Huawei MateBook X Pro bit će potvrđena prilikom predstavljanja na eventu 9. svibnja 2023.


freebuds 5
Huawei FreeBuds 5

Europski potrošači mogu otkriti sve nove Huawei inovacije nekoliko tjedana nakon lansiranja proizvoda na njihovom domaćem tržištu uz već tradicionalno dobre bonuse za prednarudžbe!

preporucamo.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU