BiznisiPhone 16 modeli pred nama - Povratak korijenima

iPhone 16 modeli pred nama – Povratak korijenima

Govoreći o dolasku iPhone 16 modela, još uvijek imamo dovoljno vremena za nagađanja i spekulacije. Samo predstavljanje bit će u rujnu iduće godine. Ono što je sada najzanimljivije su glasine i prvi prikazi (renderi) nadolazećih modela. Danas prvi put s vama dijelimo zahvaljujući GizmoChina prve prikaze iPhone 16 modela. Međutim, stvari bi se mogle promijeniti s naznakama preobrazbe gumba i kamere u novim renderima.

Samsung želi lansirati “manji” Galaxy S Ultra model – konkurencija iPhone Pro modelu

MacRumors je došao do predprodukcijskog dizajna za iPhone 16, koji su podijelili kroz rendere zadržavajući izvor anonimnim. Tri moguća rendera prikazala su različite faze razvoja, naglašavajući da nijedan od njih ne mora biti konačni telefon. Renderi iPhonea 16 otkrivaju moguće promjene dizajna koje bi mogle privući pažnju ljubitelja Apple proizvoda.

Ovi renderi sugeriraju nekoliko zanimljivih promjena za iPhone 16, uključujući vertikalni raspored kamere umjesto trenutnog dijagonalnog i moguće drugačije položaje tipki. Zapaženo je da su prikazane boje (žuta, ružičasta i ponoćna) temeljene na prototipovima koje Apple testira, s napomenom da su druge opcije boja razmatrane i testirane za iPhone 16 u nekom trenutku.

iOS 17.2 dostupan za preuzimanje

Najraniji dizajn za iPhone 16, prikazan u žutoj boji, sadrži jednu tipku za glasnoću, gumb “Action” te izbočinu kamere koja podsjeća na iPhone X. Ružičasti model ima zasebne tipke za glasnoću, gumb za akciju i kameru postavljenu slično kao iPhone 12. Ponoćni iPhone, s druge strane, ističe veću akcijsku tipku i novu tipku “Snimanje”. Izvor vjeruje da bi crna varijanta mogla biti najvjerojatniji konačni dizajn za iPhone 16.


2 15

Svi renderirani modeli dijele zajedničku karakteristiku – vertikalno naslagane kamere. Ova promjena u rasporedu kamere činiće novi iPhone prepoznatljivim kao najnoviji model. Unatoč naznakama da bi ovaj raspored mogao biti potvrđen, MacRumors sugerira da Apple razmatra još jedan detalj – oblik izbočine kamere.


4 11

Postoje dva moguća stila: iPhone 12 stil s dvije leće kamere jedna iznad druge, te iPhone X stil s jednim kućištem kamere u obliku tablete, slično kao kod iPhonea X. Trenutni prototipovi, prikazani u gornjim renderima, čini se da više naginju prema stilu iPhonea 12, ali valja napomenuti da su ovo tek prvi pogledi.

Apple želi dio proizvodnje iPhone-a preseliti u Indiju

Važno je naglasiti da se predstavljanje iPhonea 16 očekuje za devet mjeseci, te su svi detalji podložni promjenama prije službenog otkrivanja. Kako se tehnologija stalno razvija, Apple će vjerojatno nastaviti testirati i poboljšavati svoje dizajne do trenutka predstavljanja. Stoga, dok se radujemo novim inovacijama, trebali bismo uzeti ove renderirane prikaze s dozom opreza i s nestrpljenjem iščekivati službeno otkrivanje iPhonea 16.


3 12

Kako smo i rekli ovo su prvi prikazi te ih kao takve treba uzeti sa dozom zadrške. Naravno bit će još prilike i rendera koji prikazuju nadolazeće iPhone 16 modele telefona.

iPhone SE 4 imati će iPhone 14 bateriju

Ako nas pitate čini nam se da se ovim dizajnom Apple vraća “korak unatrag” prema “početcima” i iPhone 12 modelima telefona koji su sa sobom donijeli “povratak Retro” izgleda koji je nekad imao iPhone 4 pa i iPhone 5 dok je Steve Jobs imao glavnu riječ.


5 4

preporucamo.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU