PAMETNI TELEFONIiPhone SE 4 - na tragu dizajna iPhone XR modela

iPhone SE 4 – na tragu dizajna iPhone XR modela

Temu – dobra kupovina ili obična scam navlakuša?

Dugo smo spekulirali o budućnosti iPhone SE serije, a najnovije glasine sugeriraju da nas čeka iznenađenje s dolaskom iPhone SE 4.

Xiaomi 14 Ultra donosi značajke

Dok su mnogi vjerovali da je Apple možda konačno odlučio okončati ovu pristupačnu liniju, izgleda da nas ipak čeka nastavak ove priče. Najnoviji izvještaji otkrivaju neke zanimljive detalje o dizajnu i specifikacijama ovog očekivanog modela.

iPhone 16 serija i kapaciteti baterija

Prema procurjelim informacijama, iPhone SE 4 će nastaviti tradiciju prethodnih generacija po pitanju dizajna, s elementima koji podsjećaju na iPhone X i iPhone 11 linije.

iPhone 16 donosi iznenađujući redizajn – nalik onome na X i 11 modelima

Međutim, iznenađujuća promjena mogla bi biti uklanjanje ureza s prednje strane, koji bi trebao biti zamijenjen izrezom Dynamic Island, karakterističnim za modele iPhone 14 Pro i iPhone 14 Pro Max.

Apple pustio u opticaj iOS 17.3.1

Ovo bi moglo označiti značajan korak naprijed u dizajnu, pružajući korisnicima veći prostor na ekranu za sadržaj.

Jedna od ključnih specifikacija koja se spominje je korištenje baterije s iPhonea 14, što bi moglo poboljšati performanse i trajanje baterije novog modela.

Hrvatski telekom operateri u problemu – pokrenuta istraga

S obzirom na to da je trajanje baterije često ključni faktor pri odabiru pametnog telefona, ovo bi moglo biti značajno poboljšanje za potencijalne kupce iPhone SE 4.


2 12

Što se tiče kamere, čini se da će iPhone SE 4 zadržati jednu stražnju kameru, što je u skladu s prethodnim modelima. Međutim, očekuje se da će Apple unaprijediti kvalitetu fotografija i videozapisa zahvaljujući poboljšanjima u softveru i obradi slike.

Apple radi na dva prototipa sklopivih telefona

Kada je u pitanju izgled, novi SE bi mogao dijeliti dosta svog izgleda s nadolazećim iPhoneom 16, što sugerira da će imati moderan i atraktivan dizajn. Dimenzije iPhonea SE 4 bit će vrlo slične iPhoneu XR, što bi moglo značiti da će novi model biti prikladan za one koji preferiraju kompaktnije uređaje.


3 10

Unatoč svim ovim informacijama, važno je imati na umu da su ovo samo glasine i procurjeli detalji, te da konačan dizajn i specifikacije mogu biti drugačiji kada se iPhone SE 4 službeno predstavi.

Android 15 donosi arhiviranje aplikacija koje često ne koristite

Apple obično predstavlja novi SE model svake dvije godine, ali s obzirom na nedostatak konkretnih informacija, neki analitičari vjeruju da bi se iPhone SE 4 mogao očekivati tek 2025. godine, nakon lansiranja iPhonea 16.

iOS 18 – Povijesno ažuriranje s naglaskom na AI

U svakom slučaju, očekuje se da će iPhone SE 4 donijeti neke značajne nadogradnje u odnosu na prethodne generacije, pružajući korisnicima još bolje performanse i iskustvo korištenja.

Novi EU zakon dodatno na strani potrošača – 12 mjeseci garancije nakon popravka

S obzirom na popularnost prethodnih modela iPhonea SE, ovo bi moglo biti značajno za Appleovu strategiju na tržištu pristupačnih pametnih telefona. Ostaje nam samo čekati službenu najavu i dobiti potvrdu svih ovih spekulacija.

preporucamo.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU