ZANIMLJIVOSTIKad potražite "The Last of Us" u Google pretraživaču vaš ekran će...

Kad potražite “The Last of Us” u Google pretraživaču vaš ekran će napasti gljive

Contents

Ako na Google pretraživaču potražite naslov video igre i serijala „The Last of Us“ pojaviće se – gljive

 

Kad potražite na Google-u video igru „The Last of Us“ najprije će vam biti prikazana mala gljiva na dnu stranice za pretragu. Ako kliknete na njega, vaš ekran će biti preplavljen sa još gljiva. I što više kliknete na tu malu početnu gljivu, to će vaš ekran biti „gljivastiji“, odnosno preplaviće ga kordiceps. Tačnije, infekcija kordicepsom će se proširiti po cijelom ekranu.

Ne brinite, ipak ćete moći da kliknete na link koji vas zanima, a gljive će jednostavno da nestanu u sljedećem prozoru.

 

The Last of Us

 

The Last of Us, adaptacija kultne video-igre, premijerno je prikazana u nedjelju, 15. januara na HBO-u. Serija je odmah postigla odlične rezultate i postala druga najgledanija premijera u posljednjih 13 godina na ovoj striming platformi. Jedina serija koja je imala više gledalaca u poslednjih 13 godina bila je Zmajeva kuća.

Kad je riječ o video-igri The Last of Us, ona se igra iz perspektive trećeg lica. U online multiplayer modu, do osam igrača učestvuju u kooperativnom i takmičarskom igranju.

Igrač prolazi kroz postapokaliptična okruženja kao što su gradovi, zgrade, šume i kanalizacija kako bi unaprijedio priču. Igrač može koristiti vatreno oružje, improvizirano oružje , borbu prsa u prsa i stealth za odbranu od neprijateljskih ljudi i kanibalističkih stvorenja zaraženih mutiranim sojem gljive „Cordyceps“.

U borbi, igrač može koristiti oružje velikog dometa, kao što je puška, sačmarica i luk, i oružje kratkog dometa kao što su pištolj i sačmarica kratke cijevi. Igrač je u stanju da skuplja oružje ograničene upotrebe, kao što su lule i bejzbol palice, i baca boce i cigle da odvrati, omami ili napadne neprijatelje.

Veći dio igre igrač preuzima kontrolu nad Joelom, čovjekom koji ima zadatak da prati mladu djevojku Ellie preko Sjedinjenih Država. Igrač također kontrolira Ellie tokom zimskog segmenta igre i nakratko kontrolira Joelovu kćer Saru u uvodnoj sekvenci.

( IT mixer)

 

Dopada vam se  itportal.ba? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.

it-mixer.com

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

DRUGI UPRAVO ČITAJU