TutorijaliLexmark toneri osiguravaju kvalitetno i ekološko printanje

Lexmark toneri osiguravaju kvalitetno i ekološko printanje

Lexmark laserski printer uvjerljivo su najbolji odabir za potrebe ispisa. Osim što su laserski pisači koji koriste Lexmark toner u pravilu brži od inkjet printera koji koriste tintu, Lexmark toner također je bolji odabir i jer omogućuje izdržljiviji ispis. Dokumenti isprintani tintom često mogu izblijediti na suncu ili se pak „razliti“ po papiru kada dođu u doticaj s tekućinom, no s Lexmark tonerom ne morate brinuti o tome, jer uz njega blijeđenja i razlijevanja nema!

Contents

Originalni toner je uvijek bolja opcija

Zamjenski toneri za printere postoje gotovo otkad postoje i printeri. Ipak, iako je tržište danas nešto više regulirano nego prije, zamjenski toneri i dalje mogu predstavljati opasnost za vaš uređaj. Upravo radi toga, Lexmark toner najbolji je odabir za vaš Lexmark uređaj.

Osim što garantira najbolji omjer cijene i kvalitete te visoku kvalitetu, svaki ima i određen broj stranica koji može ispisati jednim punjenjem. No, taj broj može biti malo veći ili manji s obzirom na tip dokumenta koji ispisujete, gustoću i boju teksta ili slika i slično.

Slični postovi:

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

DRUGI UPRAVO ČITAJU