PAMETNI TELEFONIMotorola Razr 4 (2023.) prvi puta na fotografiji

Motorola Razr 4 (2023.) prvi puta na fotografiji

Internet je čudo. Ništa se ne može fotografirati i postaviti na internet a da to ne ode u nekoliko trenutaka na viralne brojke. Tako je kada se dotičemo željenih (nadolazećih) pametnih telefona.

Motorola Razr 4 (2023.) izgledat će opako dobro!

Danas ponovno pišemo o Motoroli odnosno o njezinom nadolazećem sklopivom Razr 4 (2023) modelu. Po prvi puta (i na svu sreću) imamo prilike vidjeti Motorolu Razr 4 (2023) snimljenu uživo i možemo reći kako je i više nego zanimljiva.

Motorola Razr 4 (2023.) – na fotografiji

Po prvi puta se radi o dvobojnom modelu pametnog telefona, gdje je gornji dio (mjesto gdje je zaslon) u crnoj boji, dok je donji dio u crvenkastoj odnosno u kestenjastoj boji.

Motorola Defy 2 donosi satelitsku komunikaciju i još veću otpornost

Ova fotografija samo potvrđuje ranije glasine kada se govorilo o dostupnosti dvostruke stražnje kamere. I prijašnji model Razr (2022) telefona donosio se ja sobom dvostruku stražnju kameru.

tekst2sl1 5

Potrebno je naglasiti kako će Motorola Razr 4 (2023) donositi nešto veći prednji zaslon. Ostalom to smo već i spominjali na našim stranicama kada smo naveli kako će dimenzije ovog zaslona iznositi 3,26”.

PlayStation 6 dolazi 2027. – donoseći početak „kraja” kultne konzole

Upravo će tu veličinu zaslona posjedovati i Samsung kada se govori o nadolazećem Galaxy Z Flip 5 modelu odnosno o njegovom također prednjem zaslonu.

tekst2sl2 6

Za usporedbu kažimo kako je dosadašnji (prednji) zaslon na Razr (2022) modelu iznosio 2,7” te nije imao tolike mogućnosti koje Motorola planira implementirati unutar Razr (2023) modela.


motorola razr 4 (2023.) prvi puta na fotografiji

Huawei osvojio 16 nagrada na MWC Barcelona 2023.

Za usporedbu moramo navesti kako aktualni Samsung Galaxy Z Flip 4 donosi veličinu prednjeg zaslona od 1,9” te je za očekivati kako će Motorola ovu veličinu uvelike premašiti.

tekst2sl3 4

Pitanje radne te interne memorije i ne bi se trebalo uvelike mijenjati u odnosu na još uvijek aktualnu Motorolu Razr (2022). Prisjetimo se kako ona donosi 8GB (LPDDR5) radne memorije te 128GB interne memorije.

Samsung Galaxy Z Fold 5 – testiranje je započelo

Iako bi možda voljeli vidjeti povećanje kapaciteta interne memorije na 256GB za sada nema glasina kako bi se to zaista i moglo ostvariti. I dalje ćemo zasigurno morati biti zadovoljeni za 8GB radne te 128GB interne.


tekst1sl2 1

Dok će sve to Motorola pokušati nadomjestiti novim „većim” prednjim zaslonom i svim njegovim novotarijama i značajkama koje Motorola planira implementirati a o kojima smo već imali prilike pisati na našim stranicama.

Samsung Galaxy A54 i A34 donose više cijene no prethodnici

Hoće li Motorola uskoro predstaviti Razr 4 (2023), nadamo se da hoće. I mišljenja smo kako će imati više odmaka od aktualnog modela, no što to donosi Razr (2022) u odnosu na svojeg prethodnika.


tekst1naslovna 5

Ipak ne smijemo tu zaboraviti niti šarku za koju se navodi i ističe kako će biti značajno drugačija no ona kod Razr (2022) modela. Za sve detalje ipak će biti još nekoliko puta pisati o nadolazećem Motorola Razr 4 (2023) modelu i svim njegovim značajkama, prije nego što zaista bude predstavljen i dostupan na tržištu.

preporucamo.com

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

DRUGI UPRAVO ČITAJU