INTERNETMozillin servis generiše sekundarni broj telefona

Mozillin servis generiše sekundarni broj telefona

Firefox Relay je Mozillin servis koji je dizajniran da prikrije vašu pravu email adresu kada šaljete elektronsku poštu, jer umesto nje primaoci dobiju drugu. Kada vam bilo ko pošalje poruku, možete puno lakše označavati neželjenu poštu i blokirati pošiljaoce bez da to radite unutar svoje email aplikacije.

Sada Mozilla Relay proširuje funkcijom koja nešto slično čini i sa brojem telefona. Servis generiše sekundarni broj telefona koji možete dati bilo kojim ljudima ako sumnjate da bi vaš pravi broj mogli koristiti za spam poruke i neželjene telefonske pozive, ili ako se bojite da bi ga mogli deliti sa drugim osobama ili kompanijama koje bi vas mogle spamovati.

Pozive ili tekstualne poruke koje dođu na taj generisani broj možete tretirati na više načina, bilo da blokirate sve pozive i tekstove, ili da blokirate samo određene kontakte, pri čemu će vaš pravi broj telefona ostati privatan, odnosno nepoznat drugima.

Kao što smo naveli, ovaj Mozillin servis nije besplatan, pa ćete za njegovo korišćenje morati plaćati 3,99 američkih dolara mesečno.

Takođe treba napomenuti da je nova funkcija za sada dostupna samo u Kanadi i SAD-u.

mozillin servis generiše sekundarni broj telefona

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

DRUGI UPRAVO ČITAJU