PAMETNI TELEFONINothing Phone (2) – koristi „prošlogodišnju” snagu a imamo i fotke uz...

Nothing Phone (2) – koristi „prošlogodišnju” snagu a imamo i fotke uz cijenu

Tvrtka „Nothing” uskoro planira predstaviti svoju drugu generaciju pametnog telefona. Naravno riječ će biti o Nothing Phone (2). Osim sličnog imena kao kod prošlogodišnjeg modela Nothing Phone (1), nadolazeći model sa sobom će donijeti i neke zanimljivosti.

Samsung Galaxy S23 Ultra dostupna u Crvenoj i Plavoj boji

Ponajprije moramo naglasiti kako će Nothing Phone (2) biti pokretan od strane Snapdragon 8+ Gen 1 čipa. Što nas je u jednu ruku iznenadilo jer smo očekivali kako će ta uloga pripasti aktualnom Snapdragon 8 Gen 2 čipu. Što bi možda bio i logičniji potez, no čini se kako pravi razlog te odluke ostaje poznat isključivo samo čelnicima tvrtke „Nothing”.

Nadolazeći Nothing Phone (2) !

Po prvi puta sada govorimo o možebitnim cijenama (naravno Europskim) s kojima će Nothing Phone (2) biti dostupan. Početni model (8GB/256GB) bit će na tržištu po cijeni od 729€.

[Isprobaj sam]: Top 3 Android igre koje godinama nakon izlaska nude vrhunsko gaming iskustvo

Dok će „jači” model od 12GB/512GB biti po cijeni od 849€. Ovdje moramo reći kako je ovo očito dvostruko povećanje u odnosu na Nothing Phone (1) model, što će tvrtka potkrijepiti jačom moći čipa te dodatnim mogućnostima (potkrepljenjem sa softverske strane).


tekst2sl3 1
Nadolazeći Nothing Phone (2) !

Da se prisjetimo kada je Nothing Phone (1) bio predstavljen, njegova je cijena za početni model (8GB/128GB) iznosila 469€. Dobro ovdje je jasno vidljivo kako se „podignuo” kapacitet radne te interne memorije naravno uz noviji čip.

Nothing Phone (2) – predstavljanje 11.07.2023.

Ali ipak smo mišljenja kako je ovo povećanje cijene ipak malo previše. Na kraju, glavnu odluku i odabir imat će sami korisnici – kupci. Ono što je još jedna od posebnosti nadolazećeg Nothing Phone (2) model telefona je njegov USB Type-C kabel.


xff 970x250 hr

tekst1sl1 10
USB Type-C / drugačiji dizajn !

Prošlo godine pri „prvom modelu” radilo se o običnom USB Type-C kabelu. Dok će po pitanju „druge generacije”, biti riječ o dizajnerski privlačnijem kabelu.

OnePlus V Fold – spoj tankog kućišta i vrhunskog zoom-a

Tome u prilog idu i neke informacije koje je naveo sam osnivač tvrtke, Carl Pei te je iskoristio priliku te prikazao fotografiju navedenog kabela. Naravno jasno je vidljivo kako je ovdje riječ o novom dizajnu koji je mnogo više u skladu sa zaštitnim znakovima tvrtke „Nothing”.

tekst2sl1 3

Sam kabel i dalje je bijele boje ali dva pripadajuća USB Type-C priključka imaju na vrhu prozirnu (transparentu) plastiku koja se vrhunski uklapa sa sivim materijalom na kojem je otisnut logo „Nothing”.

Xiaomi 13 Pro recenzija

Nothinh Phone (2) bit će predstavljen 11.07.2023. a osim Snapdragon 8+ Gen 1 čipa, telefon će donositi i 6,67” AMOLED zaslon s pripadajućom baterijom kapaciteta 4,700mAh.

tekst4sl2 1

Tvrtka „Nothing” slijedit primjer ostalih proizvođača i same Android zajednice. Stoga će nadolazeći Nothing Phone (2) dobiti tri ažuriranja mobilne platforme i četiri godine sigurnosne podrške, što je svakako za svaku pohvalu.

preporucamo.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU