BiznisOnePlus (mehanička) tipkovnica prvi puta na slikama

OnePlus (mehanička) tipkovnica prvi puta na slikama

Ne tako davno na našim smo stranicama pisali o tome kako će OnePlus, predstaviti odnosno kako se dao u razvoj računalne tipkovnice. Kako su tada glasine govorile riječ je bila o mehaničkoj tipkovnici koja će imati „potpis” OnePlus-a.

Procurili senzori kamera Galaxy S23 Ultra

Ujedno će ovo biti i prvi puta da OnePlus uostalom kao i prvi puta da jedan proizvođač pametnih telefona, krene na tržište stvaranja računalnih komponentni.

Naravno u čitavoj priči OnePlus neće biti „sam”. Sve će ovo napraviti u suradnji sa „Keychron” proizvođačem računalnim tipkovnica. Iako tada početkom prosinca 2022. nije bilo potvrđeno ali se govorilo kako će OnePlus predstaviti mehaničku tipkovnicu.

Velimotor VMX08 – električni motocikl prikladan za neprikladne terene

Danas tu istu priču možemo s ponosom nastaviti odnosno reći kako je poznato više detalja. I dalje je glavnina priče kako će OnePlus u suradnji sa Keychron tvrtkom predstaviti mehaničku tipkovnicu ali ovoga puta možemo reći (i znamo) više detalja te ujedno donosimo i prikaz prvih fotografija.

tekst1sl2 1

Kao što se jasno može vidjeti na fotografijama mehanička tipkovnica tvrtke OnePlus (koja za sada nema svoje ime) dolazi nam u bijeloj boji. Samo kućište tipkovnice napravljeno je od aluminija a ista će posjedovati softver „otvorenog koda”.

Winnebago eRV2 – električni kamper temeljen na Fordu e-Transit

Što ujedno znači kako će biti izrazito pogodna za „mapiranje” tipki (davajući im posebne namijene i zadaće za odrađivanje) te isto tako i mogućnost „otključavanja” punog potencijala iste.


tekst1sl3 4


panasonic

Iako je tipkovnica već dobila svoj „kutak”na službenim OnePlus stranicama, zna se kako će početak plasmana biti tek u svibnju, dok će proizvodni proces krenuti u ožujku.

Tesla Model 3 donosi redizajn – uočen na cestama

Sada se mnogi od vas pitaju kada će mehanička tipkovnica iz tabora OnePlus proizvođača biti predstavljena. Odgovor leži u datumu 07.02.2023.


tekst1sl3 1

Naime dok će datuma tvrtka globalno predstaviti OnePlus 11 model pametnog telefona te OnePlus Buds Pro 2 bežične slušalice. Kao „treći član” predstavljanja bit će mehanička tipkovnica ali usprkos tome, ona se neće tako brzo imati prilike vidjeti na policama trgovina.

Samsung Galaxy S23 Ultra prikazan u trgovini – fotografije su vrhunske!

Fotografije nam donose prikaz i na tipku „Enter” koja je za razliku od „običnih” mehaničkih tipkovnica, ovoga puta obojana u žutu boju. Što samo dokazuje otvorenost ove tipkovnice i mogućnost dodatne prilagodbe tipke „Enter” a naravno i mogućnost prilagodbe ostalih tipki i značajki.

tekst1sl5 3

Osim tipke Enter koja dolazi do izražaja drugačijom bojom tu je i pri gornjem desnom kutu tipka crvene boje. Njezino značenje odnosno zadatak za sada nije jasno definiran a nama se ovako na „prvu” čini kako je moguće da tipka obavlja zadaće vezane uz zvuk.

TikTok mora se prilagoditi novom zakonu u EU – inače slijedi zabrana

Ipak kažemo kako je to naše mišljenje, pa će za potvrdu ili negiranje istog ipak biti potrebno pričekati samo predstavljanje.

preporucamo.com

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

DRUGI UPRAVO ČITAJU