PAMETNI TELEFONIOnePlus na događaju „Novi smjer, Nova budućnost” govorio je o OnePlus 11...

OnePlus na događaju „Novi smjer, Nova budućnost” govorio je o OnePlus 11 telefonu – prikazan je teaser

Kako smo i očekivali OnePlus je na jučerašnjem događaju „Novi smjer, Nova budućnost” proslavio svojih devet godina postojanja. Između ostalog (što se i očekivalo) ponovno se malo „dotakao” nadolazećeg i dugoiščekivanog (slobodno smo to tako reći) OnePlus 11 pametnog telefona.

Samsung Galaxy S23 obitelj ponovno na slikama – SIM utor promijenio je poziciju

Ne, nije predstavio značajke i mogućnosti ovog pametnog telefona nit je rekao kada bi se on mogao (možda) pojaviti na tržištu. Već je prisutnima prikazan teaser upravo u čijem je glavnom fokusu bio OnePlus 11 pametni telefon.

Naravno na pripadajućem video zapisu ništa se previše nije moglo vidjeti. U glavnini je bio stražnji modul kamere koji je kako se i očekivalo okruglog dizajna.

Uz pametni telefon obavezno idu dobre slušalice i prijenosni zvučnik

Unutar njega nalaze se tri leće kamere i LED bljeskalica. Modul kamere također ističe robustan natpis „Hasselblad”. Što samo po sebi znači kako će OnePlus 11 raspolagati zaista s vrhunskim modulima kamere po pitanju kvalitete fotografija i snimanju video zapisa.

Ipak idemo mi korak dalje i recimo kako je na teaser video prikazan i još jedna detalj ovog nadolazećeg pametnog telefona. Riječ je o gumbu za „utišavanje zvuka” što samo potvrđuje kako OnePlus postepeno ide na novom dizajnerskom smjeru.

OnePlus 11 na fotografijama uživo – u fokusu su kamere

A upravo smo taj „klizač za zvuk” već imali prilike vidjeti na pojedinim OnePlus modelima te naravno na iPhone modelima pametnih telefona, što je reći ćemo i „zaštitni detalj” tvrtke Apple i iPhone pametnih telefona.

tekst2sl2 3

Značajke samog zaslona ovoga puta nisu spomenuta. Na videu se jasno vidi kako je „prikazani” OnePlus 11 crne boje a zna se kako će službeni naziv te boje biti „Matte Black”.

READ  Napokon, Samsung S23 Ultra ima vrhunsku low light kameru

Apple iOS od iduće godine donosi mogućnost aplikacija koje nisu sa AppStore-a

Osim nje, OnePlus 11 doći će (bit će dostupan) i u zelenoj inačici a ta će izvedba nositi službeno ime: „Glossy Green”. Kako smo i rekli za sada nema službenog datuma i vremena kada će OnePlus 11 doći na tržište.


tekst1sl1 3

Ipak internetski kolari tvrde kako će se to zbiti početkom 2023. godine odnosno već u siječnju. Ono što nas ponajviše zanima je s kojom će cijenom ovaj pametni telefon doći na tržište i kako će se ponašati „u svakodnevnom” korištenju.

Vivo X Flip – dizajn i poneka značajka

Jer se zna kako će OnePlus 11 doći u keramičkom kućištu, što će biti prvi model pametnog telefona kome će to poći za rukom (ispravite nas u komentaru ako griješimo).


tekst2sl3 4

Više detalja oko dolaska odnosno predstavljanja OnePlus 11 pametnog telefona na tržištu, možemo očekivati u danima koji nam dolaze. Već smo govorili kako je OnePlus odustao od predstavljanje „običnog” i „Pro” modela ovog pametnog telefona.

Huawei iduće godine predstavlja P60 i Mate 60 pametne telefone

Razlog odustajanja leži u tome što tvrtka želi objediniti sve premium (flagship) značajke u jedan model i jednostavno želi prestati s praksom predstavljanja dva modela.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

DRUGI UPRAVO ČITAJU