PAMETNI TELEFONIOnePlus Nord 3 – specifikacije „s dozom opreza” – itportal.ba

OnePlus Nord 3 – specifikacije „s dozom opreza” – itportal.ba

OnePlus nakon globalnom predstavljanje svojeg trenutno najjačeg „flagship” modela, OnePlus 11, ide korak dalje. Radi i razvoj ove tvrtke nikada ne prestaje pa tako sada internetom kruže navodne značajke novog predstavnika „Nord” serije.

Reddit hakiran – evo kako zaštitit svoj korisnički račun

Riječ će biti naravno o OnePlus Nord 3 modelu pametnog telefona. Iako službene značajke nije još uvijek dostupne, internet je „dobio” značajke koje će se vrlo vjerojatno nalazi unutar ovog pametnog telefona.

Ponajprije je potrebno istaknuti kako će biti riječ o 6,5” AMOLED zaslonu s rezolucijom FHD+ te 120Hz stopom osvježenja prikaza. Iako još nema navoda u vezi radne i interne memorije možemo izvući iz konteksta kako će OnePlus Nord 3 donositi 6 ili 8GB radne memorije te 128,25 a možda i 512GB interne memorije (za ovaj posljednji kapacitet teško je za povjerovati kako će se doista i ostvariti).

Apple iPhone 15 i iPhone 15 Plus imati će istaknutiji modul kamere

Ono što se zna „dosta dobro” jesu pikseli pri stražnjem modulu kamera. Tako možemo reći kako će glavna kamera OnePlus Nord 3 modela raspolagati s 50MP uz prisustvo optičke stabilizacije slike (što je već postalo i standardom).

oneplus nord 3 – specifikacije „s dozom opreza” – itportal.ba

Ultraširoka kamera donosit će 8MP a tu je i makro kamera pri „navodnih” 2MP. S prednje strane unutar punch-hole izreza smjestit će se prednja (selfie) kamera s rezolucijom 32MP.

Samsung Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G donose Europske cijene

MediaTek Dimensity 8100 bit će zaslužan za pokretanje ovog modela pametnog telefona, dok neki govore kako će ipak biti riječ o nešto novijem Dimensity 8200 modelu.

oneplus nord 3 – specifikacije „s dozom opreza” – itportal.ba

OnePlus Nord 3 također neće razočarati ni po pitanju autonomije i izdržljivosti. Pripadajuća baterija donosit će kapacitet od 5,000mAh s mogućnošću brzog punjenja i to pri snazi od 100W.

Samsung One UI 6.0 (Android 14) lista [kompatibilnih] uređaja

OxygenOS 13.1 bit će zadužen za softversku stranu priče a on svoje temelje vuče iz još uvijek aktualnog Androida 13. Iako se internetom već sada „brzinom svjetlosti” širi Android 14 koji je već sada dostupan u inačici „Developer Preview” isključivo za Google Pixel pametne telefone.

oneplus nord 3 – specifikacije „s dozom opreza” – itportal.ba

O tome smo isto tako govorili na našim stranicama pa ako vas zanima, „skoknite” na: „Android 14 – Prvi puta viđen”. Za sada nema je dostupna jedna jedina skica nadolazećeg OnePlus Nord 3 modela koja nam jasno prikazuje stražnju stranu a samim time i stražnji modul kamera.

OnePlus Pad predstavljen – na tržište u travnju

Vjerujemo kako se dizajn nadolazećeg OnePlus Nord 3 modela neće baš previše razlikovati od dizajna njegovih prethodnika. Jer takav dizajn OnePlus već duži vremenski period njeguje kada je u pitanju Nord serija OnePlus telefona.


oneplus nord 3 – specifikacije „s dozom opreza” – itportal.ba

Svakako ćemo se ponovno dotaknuti ovog modela, kada se o istom bude više toga znalo.

preporucamo.com

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

DRUGI UPRAVO ČITAJU