GadgetiOnePlus Pad predstavljen – na tržište u travnju

OnePlus Pad predstavljen – na tržište u travnju

Kako smo nedavno pisali na našim stranicama tvrtka OnePlus osim najjačeg „flagship” modela OnePlus 11 danas je predstavila po prvi puta i svoj tablet.

Koliko je brži Galaxy S23+ od Galaxy S22+?

Riječ je naravno o OnePlus Pad tabletu koji je danas predstavljen, zajedno sa ostalim portfeljem hardvera.

Okrenimo se mi u ovom članku samom tabletu koji je jednostavno nazvan „Pad” ali mi ćemo ga ipak oslovljavati sa „OnePlus Pad” jer nam tako ljepše zvuči.


tekst1sl1 2

Ono što je na početku potrebno reći u vezi ovog tableta je njegov neobični zaslon. Precizniji da budemo mislim na čudni omjer stranica koji iznosi 7:5, (što je pak „nešto” između 3:2 i 4:3).

ROX Beauty ponuda za Valentinovo

Ipak pripadajući omjer stranice 7:5 po pitanju OnePlus Pad tableta donosi 11,6” IPS LCD zaslon s rezolucijom 2800x2000pix te stopom osvježenja prikaza od 144Hz.


tekst1sl2

Sama svjetlina zaslona ide sve do 500 nita. Još jedna prednost ovog tableta iz portfelja OnePlus tvrtke je njegova tankoća okvira koja pruža izvrstan omjer zaslona i samog kućišta i to pri postotku od 88,14”.

Stigao je Huawei FreeBuds 5i, izvrsne TWS slušalice za 99 eura

O onome o čemu smo i prošli puta pisali a to je modul kamere sa stražnje strane koji malo „strši”. Sada je poznato kako isti daj modul donosi samo jednu „glavnu kameru” i to pri rezoluciji od 13MP s mogućnošću snimanja 4K video zapisa.


tekst1sl3

S prednje strane unutar punch-hole proreza nalazi se prednja (selfie) kamera s rezolucijom od 8MP i mogućnošću snimanja Full-HD video-zapisa.

Meta naziva 2023. – „Godinom učinkovitosti”

OnePlus Pad donosi četiri zvučnika pa kao takav posjeduje Dolby Atmos zvuk, dok pripadajući zaslon ima značajku Dolby Vision slike. Ipak na početku nismo rekli što to pokreće sam OnePlus Pad, radi se o Dimensity 9000 čipu.


tekst1sl4 1

Dok po pitanju radne memorije tu je na raspolaganju 8GB, interna donosi 128GB (UFS 3.1). Podrška za eksternu memoriju u obliku microSD kartica nije na raspolaganju.

OnePlus Pad donosi „upečatljiv” modul kamere

Pitanje autonomije OnePlus je riješio „ugradnjom” 9,510mAh kapaciteta baterije, brzo punjenje moguće je zahvaljujući SuperVOOC brzinom i to snagom od 67W.


tekst1sl5

Što je pak dostatno da se OnePlus Pad napuni od 0% do 100% za 80min. OnePlus Pad dolazi u „Halo Green” boji istoj onoj koju donosi i OnePlus 11 model pametnog telefona.

Sony je prodao 7,1 milijun PS5 konzola u Q4, 2022.

Te se tako očituje njihova povezanost. Za koju je navedeno kako će kroz softver (u budućnosti) biti još više naglašeno i pridodati se na značaju.

tekst1sl6

OnePlus Pad za sada nije dostupan na policama trgovina. Bit će to moguće i ostvarivo u travnju i to na Europskom, Indijskom te tlu Sjeverne Amerike. Tada će biti poznata i cijena (za koju smo već navodili da bi se mogla kretati negdje između 500$).

preporucamo.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU