BiznisOnePlus planira predstaviti mehaničku tipkovnicu

OnePlus planira predstaviti mehaničku tipkovnicu

Prije nekoliko dana na našim smo stranicama pisali kako će Kineski Xiaomi uskoro predstaviti dva Desktop računala. To znači kako će Xiaomi ući na tržište računala premda je u svojoj matičnoj zemlji ova kompanija poznata kao proizvođač prijenosnih računala.

OnePlus 11 – dolaziti će u crnoj i zelenoj boji

Tada smo rekli kako Xiaomi prijenosnici nisu baš zaživjeli na globalnom tržištu, odnosno uopće nisu prisutni. No čini nam se kako će to Xiaomi dolaskom Desktop računala to svakako ispraviti.

Vi ako ste kojim slučajem zaboravili pročitati navedeni članak, mi vam ga donosimo pred vas:”Xiaomi ulazi na tržište Desktop računala”.

Huawei Watch Buds – pametni sat sa skrivenim bluetooth slušalicama

Danas pak želimo nastaviti u sličnom tonu, odnosno i dalje želimo ostati na računalima i tvrtkama koje su svima dobro poznate kao proizvođači pametnih telefona današnjice.


tekst1sl2 1

Upravo takvi proizvođači žele ući na tržište stolnih i prijenosnih računala. Jedan od njih svakako je tvrtka OnePlus koja udružuje svoje snage sa „Keychron” proizvođačem računalnih tipkovnica.

ROX Beauty božićna akcija

OnePlus ima želju (i mogućnosti) da tržištu po prvi puta donese svoje viđenje „kvalitetne” mehaničke tipkovnice. Tipkovnica će imati u sebi (odnosno na sebi) mehanički prekidač koji će služiti za prilagođavanje (tvrdoće) rada tipki na tipkovnici.


tekst1sl3 1

Ovo su za sada otprilike sve značajke koje su za sada dostupne a koje donose detalje u vezi nadolazeće mehaničke tipkovnice iz okrilja OnePlus-a.

Huawei Mate 50 Pro donosi EMUI 13 OS

Moramo reći i to kako je „poznato” vrijeme odnosno period kada će ova mehanička tipkovnica doći na tržište, osvanuti na policama trgovina. Radi se o razdoblju unutar 2023. godine bez preciznijeg razdoblja, datuma a kamoli možebitnog kvartala pomoću kojega se možemo nekako usmjeriti na mogući datum predstavljanja, dolaska i dostupnosti na tržištu.


tekst1sl4 1

S druge pak strane OnePlus je izabrao (za suradnju) tvrtku Keychron koja je „u poslu” s mehaničkim tipkovnicama još od 2017. godine i poprilično je dobra u tome što radi.

Apple iPhone 15 neće imati tolike razlike između „Pro” i „ne-Pro” modela

Premda nije još službeno rečeno jasno je vidljivo kako je tvrtka OnePlus odabrala ovo vrijeme da izađe u javnost s ovakvom objavom. Naravno u toj odluci pomogla je i objava Xiaomija i njegovih Desktop računala.


oneplus logo

Moramo reći kako ovog mjeseca OnePlus slavi svoju 9. godišnjicu postojanja, pa čelnici one tvrtke navedenim potezom prikazuju kako je tvrtka OnePlus spreman za nove izazove i za iskušati posve nove modele poslovanja i donošenja hardvera na tržištu.

OnePlus 11 imati će keramičko kućište i 16GB RAM-a

Nadamo se kako će mehaničke tipkovnice postati popularne isto (ili za 50%) u onoj mjeri u kojoj su to OnePlus pametni telefoni. Naravno samo tržište (korisnici) imat će glavnu i zaključnu riječ.


ah oneplus 2 27

Došlo je vrijeme kada proizvođači pametnih telefona postepeno ulaze na tržište električnih automobila. No čini se kako će doći (ili već laganim korakom dolazi) vrijeme kada će proizvođači pametnih telefona proizvoditi računala (Desktop / prijenosna) ili njihove komponente i „dodatnu opremu”.

OnePlus Buds Pro 2 – renderi i značajke

Tko će znati više koje i kakvo vrijeme nam tek pristiže, tko će znati što nam budućnost nosi?

DRUGI UPRAVO ČITAJU