PAMETNI TELEFONIOpa, Samsung prodao duplo više preklopnih Z Fold i Z Flip mobitela!

Opa, Samsung prodao duplo više preklopnih Z Fold i Z Flip mobitela!

Tvrtka Samsung Electronics objavila je da je broj prodanih Galaxy Z Fold i Galaxy Z Flip pametnih telefona za korporativnu upotrebu više nego udvostručen u odnosu na isti period prošle godine.

Broj preklopnih pametnih telefona koje je Samsung isporučio poslovnim korisnicima od siječnja do listopada 2022. godine povećan je za 105% u usporedbi s istim periodom 2021.

Uz očekivanja da isporuka preklopnih pametnih telefona dostigne 16 milijuna jedinica širom svijeta, što je povećanje za 73%, ovaj faktor forme ubrzano postaje opće prihvaćen i očekuje se da prodaja preklopnih telefona u 2023. dosegne 26 milijuna jedinica.

Jednostavno obavljanje više zadataka istovremeno na velikom zaslonu i moćna optimizacija aplikacija za preklopne uređaje također doprinose tome da se poslovni korisnici sve više odlučuju za njih.

Prednosti preklopnih telefona za poslovne korisnike  

S obzirom da tvrtke prelaze na politiku rada s bilo kojeg mjesta, potrebna im je tehnologija za nove načine ostvarivanja maksimalne produktivnosti. Preklopni telefoni posebno privlače sektor financijskih usluga, gdje 74%[3] financijskih savjetnika koji su sudjelovali u anketi kaže da je stalna povezanost preko mobilnih aplikacija bitna ili ključna.

„Samsung Galaxy preklopni pametni telefoni kreirani su kako bi ponudili mogućnosti za nove načine rada i kreativnosti“, izjavio je KC Choi, izvršni potpredsjednik i direktor globalnog mobilnog B2B tima sektora za mobilno iskustvo u tvrtki Samsung Electronics, koji je dodao: „Ovaj nagli rast ulaganja potvrđuje potrebu naših poslovnih korisnika za smislenim inovacijama u cilju unapređenja produktivnosti zaposlenih.“

Model Galaxy Z Fold4, Samsung preklopni pametni telefon četvrte generacije, predstavlja idealno rješenje za poslovne korisnike koji obavljaju više zadataka istovremeno. Usprkos tome što je malih dimenzija kada je sklopljen i može lako stati u džep, ovaj model nudi veliki, proširivi zaslon, što olakšava rad u usporedbi sa standardnim zaslonima pametnih telefona.


fold 4 4

Proširivi zaslon modela Galaxy Z Fold4 nudi veću radnu površinu, pogodnu  za korištenje značajki gotovo kao na  računalu. Savršen alat za obavljanje više zadataka istovremeno i uparivanje aplikacija, taskbar kao na PC računalu omogućava korisnicima da upravljaju, otvaraju i prelaze s jedne na drugu aplikaciju bez prekida procesa rada.

Velika površina zaslona se također savršeno uklapa u rad s više otvorenih prozora. Galaxy Z Fold4 može otvoriti do tri aplikacije istovremeno, uključujući dvije iste radi direktne usporedbe. Na primjer, korisnici mogu odgovoriti na poruku poslanu preko Gmail-a dok gledaju dva prozora u kojima je otvoren Chrome pretraživač, baš kao da rade za radnim stolom s više zaslona.

Galaxy Z Fold4 telefon se također prilagođava potrebama obujma posla. Flex mode režim rada omogućava korištenje nekih od ključnih alata za video pozive bez upotrebe ruku, a sada može podržavati i namjensko elektronsko potpisivanje i pravljenje bilješki na partnerskim aplikacijama upotrebom S Pen olovke.

Snažna partnerstva koja unapređuju iskustvo korištenja preklopnih uređaja

Rad uz pomoć preklopnih telefona je popularan u mnogim poslovnim sektorima i industrijama. Trenutna konkurencija na tržištu je ogromna, naročito u sektoru financijskih usluga. Profesionalcima su potrebni najbolji alati koji će im pomoći održati kontinuitet i rutinu, čak i kad rade na daljinu.

Njihovi uređaji moraju podržavati složene procese i obujam rada, uključujući obavijesti, istraživanja, grafikone i osigurati prednost u snazi i produktivnosti koja im je potrebna da bi ostali konkurentni. U suradnji s vodećim partnerima u svom sektoru, Samsung je unaprijedio korisne značajke modela Galaxy Z Fold, što je dovelo do rasta potražnje za preklopnim telefonima za poslovnu upotrebu.


fold 4 5

Prema nedavnom istraživanju, aplikacija  Bloomberg Professional za financijske usluge koja se najviše koristi među profesionalcima u području investicija kao što su trgovci, analitičari i menadžeri.

Aplikacija koristi prednost jedinstvenog faktora forme Galaxy Z Fold telefona kako bi financijskim profesionalcima omogućila pristup Bloombergovim tržišnim podacima, analitici, vijestima i komunikaciji u pokretu na intuitivniji i imerzivniji način, uz isto iskustvo korištenja i funkcionalnost na koje su korisnici navikli.

Prilagodljivi prikaz aplikacije Bloomberg Professional na modelu Samsung Galaxy Z Fold4 nudi jednostavan kontinuitet rada i obavljanje više zadataka istovremeno u pokretu. Korisnici mogu lako prelaziti sa zaslona poklopca, koji je idealan za brze Instant Bloomberg (IB) razgovore, na veliki zaslon na kojem se lakše čitaju članci, prate tržišni podaci u realnom vremenu, pretražuju portfelji ili vrši analiza grafikona. Ovo financijskim profesionalcima omogućava da još bolje obavljaju posao na svom preklopnom uređaju.

DocuSign predstavlja vodeće rješenje za elektronsko potpisivanje koje koristi 24 od 25 najboljih tvrtki s liste Fortune 500 Financial  također je optimiziran za Android 12L. Galaxy Z Fold4 olakšava potpisivanje dokumenata na velikim zaslonima. Korisnici sada mogu brzo preuzeti i spustiti priloge iz email-a u režimu višestrukog pregleda direktno u DocuSign eSignature i brzo zaključiti poslove u pokretu sa Samsung S Pen olovkom i namjenskim potpisom u fleksibilnom režimu rada.

Za financijske profesionalce koji rade u uredu i izvan njega, DocuSign nudi iskustvo korištenja nalik onom na PC računalu zahvaljujući Samsung DeX režimu rada. Jednostavnim povezivanjem uređaja s monitorom uz podršku visoke rezolucije i prilagodljivom  dizajnu DocuSign-a, profesionalci imaju iskustvo na istom nivou za bilo koju veličinu zaslona ili orijentaciju.


galaxy z flip4 z fold4

Samsung je također surađivao s tvrtkom IBM na rješavanju izazova s kojima se financijski profesionalci mogu susresti u podršci klijentima kada rade remote. IBM iX, partner za dizajn iskustva korištenja u okviru IBM Consultinga, radio je s jednom od vodećih financijskih institucija na razvoju mobilnog iskustva koje imovinskim savjetnicima pomaže da brzo pristupe i upravljaju informacijama vezanim za tržište i portfelje.

Integracija Samsung DeXa i S Pen  olovke omogućuje interakciju s podacima, preuzimanjem i spuštanjem datoteke iz jedne aplikacije u drugu, pretvarajući ručno pisani u tipkani tekst pa čak i snimanje digitalnih potpisa u okruženju koje je slično stolnom  računalu na svom preklopnom uređaju. Samsung filozofija otvorenosti je također omogućila ugradnju drugih popularnih aplikacija za video pozive, kontakte klijenata, email i rasporede unutar sučelja s više aplikacija.

Samsung je posvećen suradnji s vodećim partnerima u svom sektoru u cilju stvaranja novih mobilnih iskustava i širem zajedničkom radu u narednim mjesecima kako bi se iskoristile revolucionarne tehnologije kao što su preklopni pametni telefoni.

DRUGI UPRAVO ČITAJU