PAMETNI TELEFONIOppo Find N3 Flip – prikaz rendera i značajki

Oppo Find N3 Flip – prikaz rendera i značajki

Osim što ćemo uskoro na tržištu imati prilike vidjeti novu generaciju Samsung Galaxy Z Flip 5 pametnog telefona, čini se kako konkurencija ne spava.

Samsung Galaxy Z Flip 5 donosi 20% poskupljenja u odnosu na prethodnika

Ovdje pritom mislimo na tvrtku „Oppo” koja će u sličnom vremenom razdoblju predstaviti svoje „preklopno rješenje” pod imenom Oppo Find N3 Flip.

Oppo Find N3 Flip na renderu !

Iako je Oppo Find N2 Flip tek početkom ove godine postao prisutan na globalnom tržištu, čini se kako tvrtka već užurbano radi na njegovom nasljedniku.

Pametni domovi: modernizacija i unapređenje životnog prostora

Da nije sve samo „obična priča” dokazuje i prvi prikazan render. Naravno ovdje je riječ o istim dizajnerskim detaljima kao i kod Find N2 Flip modela.

Alfa Romeo prelazi na „električnu” stranu priče – crossover prvi na tržištu

Pritom ponajprije mislimo na vanjski zaslon koji je nastavio imati smjernice još uvijek aktualnog modela. No za razliku od prošlog modela a i ostalih modela konkurencije, Oppo Find N3 Flip dobio je treću kameru.

Samsung Galaxy S23 Ultra dostupna u Crvenoj i Plavoj boji

Pozicioniranje kamera također je slično onome što smo vidjeli u N2 Flip, samo je dodatni senzor sada prisutan. Prema istom izvoru iz kojeg je procurio render, Find N3 Flip će dijeliti sve svoje kamere s nedavno predstavljenim Oppo Reno10 Pro.


4 11


xff 970x250 hr

Dakle, to znači glavni senzor od 50 MP s OIS-om koji koristi Sonyjev IMX890 senzor, ultraširoki senzor od 8 MP i 32 MP s 2x optičkim zumom – što je dodatak u usporedbi s N2 Flip.

[Isprobaj sam]: Top 3 Android igre koje godinama nakon izlaska nude vrhunsko gaming iskustvo

Ostatak specifikacija je navodno “najvjerojatnije isti” kao Find N2 Flip, što Find N3 Flip čini čudno sličnim uređajem svom prethodniku. Možda Oppo misli da je jedini problem s N2 Flipom nedostatak telefoto kamere? To je zanimljivo.


5 8

U svakom slučaju, nejasno je kada se očekuje lansiranje Find N3 Flip, mi ćemo svakako reći više o svemu kada budu poznati ostali detalji. Iako za sada nema „okvirnog” datuma kada bi Oppo Find N3 Flip mogao doći na tržište, čini nam se kako će to biti u vrijeme kada i Samsung bude predstavio svoje sklopive modele.

Stigao je Huawei nova 11i, cijena 239 eura

Prisjetimo se kako je predstavljanja 26.07. što bi značilo da će i Oppo tako nekako predstaviti svoju viziju sklopivog telefona. Kako smo već bili i navodili na našim stranicama nije više pitanje „kada će doći vrijeme sklopivih telefona”, već „koji ćemo model telefona kupiti”?

Apple – (besplatno) preuzmite bete: iOS 17, iPadOS 17, MacOS Sonoma, watchOS 10

Naravno, šalu na stranu ali samo se nadamo kako cjenovno neće Oppo Find N3 Flip biti „nepristupačan” većini. Jer smo već navodili kako će početni model Samsung Galaxy Z Flip 5 telefona koštati 1,299€.

Xiaomi 13 Pro recenzija

Nekako se nadamo kako to neće biti slučaj i s Oppo Find N3 Flip modelom. Ipak potrebno je pričekati dodatne glasine i značajke, pa ćemo o svemu moći reći stajalište i mišljenje „mudrije glave”.

preporucamo.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU