PAMETNI TELEFONIOppo Find X7 - Najnoviji pogled na tri verzije: X7, X7 Pro...

Oppo Find X7 – Najnoviji pogled na tri verzije: X7, X7 Pro i X7 Ultra

Oppo Find X7, jedan od najiščekivanijih pametnih telefona, priprema se za dolazak na tržište s ukupno tri verzije: Find X7, Find X7 Pro i Find X7 Ultra.

Google Play trgovina dobiva novi izgled bez polja za pretragu

Ovaj članak pruža uvid u najnovije informacije i procurjele slike koje nam otkrivaju nekoliko intrigantnih detalja o dizajnu i specifikacijama ovih uređaja.

Oppo Find X7

Nedavno su se pojavile fotografije na X društvenoj mreži i to zahvaljujući profilu @saaaanjjjuuu navodno prikazujući Oppo Find X7 u boji vanilije. Ovaj model donosi dizajn sličan shemi koja je prethodno procurila, koja je, zanimljivo, bila povezana s Pro modelom.  Na ovim slikama ističe se karakterističan otok kamere, ali ovaj put okrugao, suprotno osmerokutnom otoku koji smo vidjeli kod Pro modela.

Spekulacije o PlayStation 5 Pro: Hoće li poboljšane performanse opravdati moguće povećanje cijene?

Prema informacijama dostupnim trenutno, čini se da će Find X7 biti opremljen 50 MP Sony primarnom kamerom (LYT-808), praćenom ultraširokom kamerom od 50 MP i periskopskim telefoto objektivom OmniVision OV64B od 64 MP. Na prednjoj strani uređaja, kako sugeriraju renderi, možemo očekivati zakrivljeni zaslon s brzinom osvježavanja od impresivnih 120 Hz.


2 18
Oppo Find X7 Pro

Što se tiče hardverskih specifikacija, Find X7 će vjerojatno pokretati MediaTek Dimensity 9300 čipset, podržan s 16 GB LPDDR5x RAM-a i dojmljivom količinom pohrane od 1 TB UFS 4.0. Ovaj sklop trebao bi omogućiti brz i fluidan rad, pružajući korisnicima izvanredno iskustvo u radu s aplikacijama i višezadatnim zadacima.

Samsung Galaxy A55: Poboljšani dizajn i snaga Exynos 1480 procesora

Jedan od ključnih elemenata svakog pametnog telefona jest baterija, a Find X7 se ne razočarava. Ovaj uređaj će biti opremljen snažnom baterijom kapaciteta 5000 mAh, sposobnom za brzo punjenje od impresivnih 100 W. Ova značajka osigurat će brzo i učinkovito punjenje, što je posebno korisno za korisnike koji su uvijek u pokretu.


3 15
Oppo Find X7 Pro

Jedan od zapaženih dizajnerskih elemenata je zakrivljeni zaslon, koji dodaje sofisticiranost i modernost uređaju. Ovaj izgled naglašava Oppo-ovu predanost pružanju vrhunskih vizualnih iskustava svojim korisnicima.

GTA Trilogy dostupan na Netflixu

S brzinom osvježavanja od 120 Hz, korisnici mogu očekivati izuzetno glatke prijelaze između aplikacija, brzo pregledavanje sadržaja i vrhunski doživljaj gledanja videa.


4 2
Oppo Find X7 Pro

Očekuje se da će Find X7 Pro zadržati osmerokutni otok kamere koji je privukao pažnju ljubitelja tehnologije. Sustav trostruke kamere, u kombinaciji s inovativnom tehnologijom periskopskog telefoto objektiva, pružit će visokokvalitetne fotografije i snimke. Ovaj model će vjerojatno privući ljubitelje mobilne fotografije koji traže vrhunske performanse.

Kompare.hr – usporedite sva auto osiguranja

S obzirom na ove informacije, Oppo Find X7 obećava impresivnu kombinaciju vrhunskog dizajna, visokih performansi i inovativnih značajki. S tri različite verzije, korisnici će imati mogućnost odabrati model koji najbolje odgovara njihovim potrebama i željama.

Samsung Galaxy Glass AR naočale – Odgovor na Apple Vision Pro

Još uvijek nema službene potvrde o datumu lansiranja, ali uzbuđenje među potrošačima već raste dok čekaju da isprobaju ovaj izuzetan pametni telefon koji obećava podići standarde mobilne tehnologije. Kada budemo imali dodatne informacije i fotografije ponovno ćemo se dotaknuti ovih modela.


preporucamo.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU