BiznisOppo i OnePlus najavili strateško partnerstvo

Oppo i OnePlus najavili strateško partnerstvo

Na nedavno održanom događanju tvrtke OnePlus između ostalog je najavljeno i jedno novo partnerstvo s jednim isto tako poznatim proizvođačem pametnih telefona.

Oppo Find N2 i Oppo Find N2 Flip – predstavljeni

Riječ je naravno o Oppo proizvođaču. Upravo će ove dvije tvrtke u narednim godinama raditi na zajedničkom razvoju budućih strateških planova.

Navodi se kako će Oppo u narednim godinama uložiti 1,43 milijarde Američkih dolara. Za uzvrat će OnePlus tvrtki Oppo „pružiti” svoje proizvode i usluge s nultom maržom i nultom dobiti.

Huawei i Oppo potvrđuju zajedničku suradnju

Ono što je osobito zanimljivo u svemu ovome je to kako će se OnePlus telefoni (za sada u Kini) isključivo prodavati Online, čime se OnePlus nekako vraća svojim „korijenima”.


tekst1sl2 4

Naravno korisnici OnePlus telefona u Kini ne moraju previše brinuti jer će novim korakom „servisna mreža” sada biti mnogo više rasprostranjena.

OPPO stigao u Hrvatsku

Odnosno OnePlus pametni telefoni moći će se popraviti i unutar Oppo poslovnica i servisnih centara. Oppo online trgovina (isto tako za sada u Kini) već posjeduje sve OnePlus pametne telefone i ostala hardverska rješenja iz portfelja.


tekst1naslovna 5

Sigurni smo kako mnoge od vas zanima hoće li se ova „praksa” uskoro raširiti i na globalnu razinu? Odgovor na to pitanje za sada nam nije poznato, ono što se zna odnosno ono što je za očekivati je kako će se ova „praksa” suradnje s Oppo proizvođačem u narednom razdoblju proširiti na globalnu razinu.

OnePlus na događaju „Novi smjer, Nova budućnost” govorio je o OnePlus 11 telefonu – prikazan je teaser

No kada će se to točno desiti za sada niti nama nije poznato. Moramo vas podsjetiti kako je Oppo nedavno već „sklopio” jednu suradnju a ako nas redovito pratite onda zasigurno znate kako je tu riječ o Huawei proizvođaču.


7 4

Pitanju „suradnje” Huawei i Oppo proizvođača ovoga puta nije riječ o strategiji daljnjeg zajedničkog razvoja pametnih telefona. Već suradnja dolazi u obliku razvoja i strategije „telekomunikacijskih veza” odnosno budućeg razvoja 5G i Wi-Fi spektra suradnje.

Apple iOS 16.3 donijeti će „end-to-end” zaštitu unutar čitavog sustava

Oppo i OnePlus već su druge dvije Kineske tvrtke koje su udružuju a kako smo i tada rekli i ovoga puta ćemo ponoviti kako će sami korisnici od ovog udruživanja imati koristi.


tekst2sl1 5

Za sada se ova suradnja odnosno isključivo na Kinesko tlo, no sigurni smo kako će isto biti vrlo uskoro proširena i na globalnu razinu a onda ćemo o svemu više imati prilike reći odnosno pregledati kako će navedena suradnja biti realizirana na našem tržištu.

Test Samsung QD-OLED TV QE65S95B

Svidjelo se to nama ili ne „oni koji su jači i veći” imaju pravo konačne odluke. Čini nam se kako je Oppo kao tvrtka pred nekim „uzletom” u vremenima koja su tek pred nama.

DRUGI UPRAVO ČITAJU