BiznisPayPal uvodi AI alate sa šest novih značajki

PayPal uvodi AI alate sa šest novih značajki

Prema istraživanju provedenom 2023., nevjerojatnih 75% Amerikanaca koristi PayPal, što ga čini vodećim među aplikacijama za digitalno plaćanje u Sjedinjenim Državama.

Eric Schmidt razvija bespilotne letjelice kamikaze

Da bi još više unaprijedila korisničko iskustvo i proaktivno reagirala na potrebe trgovaca, PayPal najavljuje lansiranje šest inovativnih značajki koje koriste snagu umjetne inteligencije.

Jedna od ključnih novih funkcionalnosti je Fastlane, koja trgovcima na PayPalovoj platformi pruža mogućnost jednostavnog iskustva naplate za goste putem jednog klika.

Huawei predstavio SuperCharge Max 100W – Punjač sa višestrukim standardima i brzim punjenjem

Kupci sada mogu proći kroz proces kupovine bez poteškoća, čime se eliminira potreba za pamćenjem korisničkih imena ili lozinki.

Android: Aplikacije trećih strana uskoro će moći koristiti pun potencijal kamera

Spremanjem podataka s Fastlaneom, korisnici mogu brzo izvršiti odjavu bez brige o ažuriranju osobnih informacija ili dijeljenju podataka o kreditnoj kartici s raznim internetskim trgovcima.


2 3

Pametni računi su još jedna inovacija koja koristi umjetnu inteligenciju kako bi pružila personalizirane preporuke trgovaca kupcima. Kupci će sada, uz račun, dobiti i AI podržane preporuke temeljene na njihovoj povijesti kupovine.

Xiaomi 15 i 15 Pro na tržište će u jesen i donose Snapdragon 8 Gen 4

Ova značajka ne samo da omogućuje trgovcima da prilagode ponude, već i potiče korisnike da nastave kupovinu na temelju njihovih vlastitih preferencija.


3 2

PayPal također planira koristiti uvide korisnika kako bi stvorio personaliziranu platformu za napredne ponude. Ova inicijativa omogućava trgovcima da se povežu s kupcima na temelju stvarne povijesti internetske kupovine, čime se otvara vrata za relevantnije ponude i povećanje šansi za osvajanje nagrada.

Samsung patentirao pametni telefon s proširivim zaslonom – dolazi Galaxy Z Slide

Novi način zarade dolazi u obliku značajke nazvane CashPass, koja omogućuje korisnicima pristup ponudama povrata novca od vodećih marki u SAD-u.


4 2

Ova značajka koristi umjetnu inteligenciju za odabir personaliziranih ponuda prilagođenih ponašanju korisnika pri kupovini. Od ožujka, CashPass će biti dostupan kroz partnerstva s poznatim tvrtkama poput Best Buy, eBay, McDonald’s, Priceline, Ticketmaster, Uber i Walmart.

Honor Magic V2 od danas je dostupan na Europskom tlu – cijena 1,999€

Venmo, PayPal-ova podružnica, također se pridružuje revoluciji digitalnih plaćanja s poboljšanim poslovnim profilima. Ovi nadograđeni profili olakšavaju korisnicima pronalazak malih poduzeća, nudeći gumbe za pretplatu, rangiranje profila i mogućnost ponude promocija.

Windows 11 24H2 “Hudson Valley” ustvari je Windows 12?

Ovo poboljšanje omogućuje korisnicima da podrže lokalne tvrtke u svom području i istovremeno ostvare ponude povrata novca.

Netflix ukida “osnovni” paket od 11,99$

U drugim vijestima, Američki ured za financijsku zaštitu potrošača (CFPB) iznio je regulatorni prijedlog koji ima za cilj staviti usluge digitalnih plaćanja i novčanika za pametne telefone pod nadzor poput banaka.

Bluetooth 5.4 – što donosi i kada dolazi

Ovaj potez ukazuje na rastući utjecaj tehnoloških divova, uključujući Google, Apple, PayPal i Block’s CashApp, u svijetu digitalnih financija.

iOS 17.4 beta 1: mogućnost odabira zadanog preglednika i instalacije raznih aplikacija – za nas Europljane iOS postaje otvoreniji

Sve ove inovacije jasno ukazuju na to da PayPal, uz pomoć umjetne inteligencije, želi revolucionirati digitalna plaćanja u Sjedinjenim Državama, pružajući korisnicima personalizirano iskustvo, olakšavajući procese i unapređujući interakcije između trgovaca i potrošača. Očekuje se da će ove nove značajke postaviti PayPal kao ključnog igrača u transformaciji digitalnog ekosustava plaćanja.

preporucamo.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU