PAMETNI TELEFONIPhantom V Fold – sklopivi telefon sa velikim potencijalom

Phantom V Fold – sklopivi telefon sa velikim potencijalom

Do sada na našim stranicama kada se god doticalo sklopivih pametnih telefona, uvijek se spominje:Samsung, Xiaomi ili Huawei. Čak i po pitanje Američkog giganta „Apple” pokušali smo pisati o sklopivom iPhone telefonu.

MWC 2023 Global Mobile Awards u Barceloni: Nominacije za Huawei Watch GT 3 Pro i Watch D

No osim glasina nismo dobili ništa konkretnije od strane Apple-a. Ustvari jesmo, ali od strane entuzijasta koji su uz pomoć nekoliko Motorola Razer sklopivih telefona i nekoliko starijih iPhone modela, na tržištu dobili entuzijastički prikaz sklopivog iPhone V pametnog telefona.

Danas donosimo jednog novog entuzijasta po pitanju sklopivih pametnih telefona. Da nije sve samo obična priča dokazuje i predstavljanje prvog sklopivog modela na nadolazećem MWC sajmu (koji će se održati krajem veljače, odnosno početkom ožujka).

HUAWEI ADS postaju PETAL ADS

Radi se o tvrtki „Phantom” koja je u suštini pod-brend proizvođača „Tecno”. Ono što Phantom ima za predstaviti tržištu uskoro, dokazuje kako se jedan sklopivi pametni telefon može napraviti i velikoj „tišini” i bez da se o svemu išta zna i bude poznato.

Riječ je o „V Fold” modelu sklopivog pametnog telefona. Iako se za sada sve još uvijek drži u tajnosti ipak se internetom proširilo nekoliko detalja nadolazećeg sklopivog pametnog telefona.

Galaxy S23 Ultra 200 MP kamera je izvrsna!

Phantom V Fold posjedovat će dva mehanizma koji će raditi zajedničku zadaću odnosno paralelni zadatak. Riječ je o sklopivom te kliznom mehanizmu a kako će to izgledati u praksi, možete vidjeti u video-zapisu, GSMArene.

Naravno osim video-zapisa preklapanja, donosimo i nekoliko fotografije „uživo” gdje se prikazuje navodni Phantom V Fold prilikom korištenja iz perspektive i „oka” testera.

Samsung Galaxy S23 FE doći će umjesto Galaxy A74 modela – s cijenom od 700$

Iako će ovaj model sklopivog pametnog telefona biti prikazan na MWC sajmu, za sada nije sigurno hoće li ovaj Phantom V Fold zaista ikada doći na tržište odnosno na globalnu dostupnost i proizvodnju.


svg%3e

Ako ikada i bude to slučaj, sigurno smo kako će ovaj proizvođač morati se dosta namučiti da svoje pametni telefon ili više njih u budućnosti, pozicionira izuzetno dobro na tržištu.

Coca-Cola pametni telefon dostupan na tržištu

Za sada se zna kako će Phantom V Fold pokretati Dimensity 9000+ čip koji posjeduje +5% CPU snagu te +10% GPU snage. Po pitanju sklopivih pametnih telefona, Dimensity 9000+ korišten je i pri nedavno predstavljenom Oppo Find N2 Flip pametnom telefonu.

Za sve detalje ipak je potrebno pričekati početak MWC sajma, gdje će tvrtka „Phantom” imati svoj izlagački prostor i o svemu više reći tada, prilikom održavanja MWC sajma.

Anker povlači „535 Power Bank” – zbog opasnosti od požara

Više nije pravilno reći kako je pred nama „dolazak” sklopivih pametnih telefona, već možemo reći kako je „vrijeme (trenutno)” sklopivih pametnih telefona.


svg%3e

Sigurni smo kako ćemo u narednom vremenskom periodu imati prilike pisati o nadolazećim značajkama i mogućnostima nadolazećeg Phantom V Fold pametnog telefona.

preporucamo.com

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

DRUGI UPRAVO ČITAJU