TVPhilips 2023 OLED i MiniLED TV Lineup

Philips 2023 OLED i MiniLED TV Lineup

Znate čiji OLED TV imam kod kuće? Philips 55″ 803. Zašto Philips, pored LG-a, Samsunga i ostalih? Zbog Android TV-a – koji je danas bolji od većine konkurentskih platformi, kako se vremena mijenjaju… – no glavni razlog jest HDR podrška.

Imam kod kuće i veći, 65″ Mini LED TV u dnevnoj sobi, koji nazivno podržava Dolby Vision HDR, ali u praksi slika mu je s*anje u tom formatu.

Samsung i LG su uključeni u glupavi rat HDR formata, pa je Philips jedan od rijetkih koji sve podržava. a tu je i Ambilight, koji je super…

Pogledajte što nam donosi Philips 2023 TV Lineup:

Bez obzira na sadržaj u kojem potrošači žele uživati u 2023. godini, bilo da se radi o filmovima, sportu  ili igrama, TP Vision ponudit će najbolje iskustvo performansi zahvaljujući širokom rasponu novih premium modela OLED, ‘The Xtra’ serije i LCD Ambilight TV prijemnika. Sve nove modele pokreće novi P5 procesor 7. generacije.

OLED+908 – flagship model koji isijava svjetlo

Dostupan od jeseni 2023. godine – u veličinama od 55, 65 i 77 inča, OLED+908 sadrži najnoviji META OLED panel s dodatnom snagom  P5 AI procesora 7. generacije, integrirani zvučni sustav Bowers & Wilkins i trostrani Next Gen Ambilight sustav.

Sve to kombinira se kako bi se ponudilo jedinstveno uranjajuće i iznimno kvalitetno iskustvo gledanja.


svg%3e

Novi META OLED panel koristi Micro Lens Array sloj i META algoritam za jačanje svjetline kako bi ponudila potencijalnu svjetlosnu snagu od 2100 nita, što predstavlja povećanje od 70%, a istovremeno nudi širi kut gledanja i poboljšanje energetske učinkovitosti.

P5 AI procesor 7. generacije nudi poboljšanu V2 verziju ambijentalne inteligencije koja nastavlja omogućavati podešavanje svjetline, gama odaziv i odziv zaslona u boji u stvarnom vremenu kako bi se zajamčile optimalne performanse usklađene s uvjetima osvjetljenja okoline.

V2 verzija ambijentalne inteligencije koristi novi XYZ svjetlosni senzor koji sada može izmjeriti temperaturu boje svjetlosti u sobi za gledanje, tako da bijela točka slike zaslona točno odgovara nijansi ambijentalnog osvjetljenja prostorije u stvarnom vremenu.


svg%3e

Poboljšana značajka super rezolucije također nudi iznimnu oštrinu ruba, istovremeno stvarajući bogate detalje u glavnom dijelu poboljšanog objekta zaslona.

Kvaliteta zvuka odgovara iznimnom PQ-u zahvaljujući zvučnom sustavu Bowers & Wilkins od 3,1, 80 W, sa šest prednje montiranih pogona usmjerenih izravno na slušatelja u namjenskom aranžmanu – lijevo, centar, desno (LCR) – pružajući ekstra široku zvučnu pozornicu s kristalno jasnim dijalogom. Duboki, točan bas osigurava veliki subwoofer koji je postavljen straga i podržan s četiri pasivna zvučnika.

Kao i kod svih OLED Ambilight televizora za 2023. godinu, na OLED+908 naći će se novi Google TV OS, profinjena i sofisticiranija verzija postojećeg Android TV iskustva s intuitivnijim sučeljem i početnim zaslonom, koji sada stavlja veći naglasak na personalizirani sadržaj i prilagođene preporuke.

Google TV pridružuje se iskustvu novog, intuitivnijeg korisničkog sučelja u rasponu Ambilight 2023, nudeći lakši pristup ključnim postavkama i funkcijama, istovremeno pružajući manje prekrivanja izbornika slike na zaslonu.

Minimalistički dizajn OLED+908 ima super tanak tamni metalni okvir usklađen s tamnom kvadrat Audiomix platnenom rešetkom zvučnika, s novim crnim sjajem i metalnim postoljem otvorenog okvira. OLED+908 također debitira s novim daljinskim upravljačem s baterijom koja se puni putem USB-C-a,  s novom tipkom ‘123’ za uključivanje i isključivanje pozadinskog osvjetljenja, sa senzorom pokreta za otkrivanje kada je daljinski upravljač podignut i za aktiviranje pozadinskog osvjetljenja.

OLED808 – poboljšanje najcjenjenijeg OLED asortimana

Serija OLED808 dodaje novu veličinu zaslona Ambilight TV asortimanu putem prvog OLED modela od 42 inča koji se pridružuje postojećim veličinama zaslona od 48, 55, 65 i 77 inča.

OLED808 asortiman donosi snagu novog  P5 AI-ja 7. generacije s ambijentalnom inteligencijom V2 i novim značajkama super rezolucije, a uključuje visoko izlazne OLED_EX panele od 1000 nita, za veličine zaslona od 55 i više inča, kako bi se zajamčila vrhunska kvaliteta slike.


svg%3e

OLED808, kao i sve OLED serije 2023., nudi vrhunske, napredne performanse za gaming, dodavajući Dolby Vision 4K 120 Hz kompatibilnost HDMI 2.1 e-Arcu, VRR podršku za 4K od 40 Hz do 120 Hz pri punoj propusnosti od 48 Gbps (444, 12 bit), FreeSync Premium i G-SYNC kompatibilnost plus Auto Game i Auto-Low-Latency načine rada.

Izvrsna kvaliteta zvuka i dalje predstavlja vrhunac asortimana zahvaljujući integriranom 70W 2.1 zvučnom sustavu – 50W za 42 inča – s točnijim digitalnim crossoverom koji precizno kontrolira distribuciju na dvosmjerne lijeve i desne zvučnike, te namjenskim trostrukim prstenom, stražnjim upravljačkim programom basa podržanim s četiri pasivna zvučnika.

Dizajnom je OLED808 veoma tanak s nultim okvirom, s vanjskim tamnim metalnim okvirom koji omogućuje besprijekornu vezu sa sofisticiranijim i snažnijim trostranim Ambilight sustavom Next Gen, s povećanim detaljima u boji i većom točnošću, kako bi stvorio uranjajuće iskustvo gledanja.

Većina verzija OLED808 ima novi središnji, elegantni metalni satenski kromirani EVO okretni stalak. Jedina iznimka je model od 77 inča koji ima nove metalne, ravne satenske kromirane offset štapiće.

Google TV OS i novo korisničko sučelje također osiguravaju jednostavnije i personaliziranije korisničko iskustvo.

Serija ‘The Xtra’  čini performanse MiniLED-a pristupačnijima

Prvi model u novoj seriji ‘The Xtra’ je 9308 MiniLED TV koji će biti predstavljen u Q3 u veličinama od 55 i 65 inča te nastavlja nuditi sjajne performanse i izvanrednu vrijednost.

Pozicioniran ispod Ambilight OLED modela, 9308 i dalje nudi iznimne performanse slike i zvuka zahvaljujući P5 procesoru 7. generacije i uključivanju vrhunskog, 120 Hz, 98% DCI WCG panela koji proizvodi impresivan svjetlosni izlaz od 1000 nita – i 64W 2.1 Bowers & Wilkins Frontal Sound System.

Jedinstveno imerzivno gledanje isporučuje se putem trostrane verzije Ambilight sustava, dok gledatelji također mogu uživati u poboljšanom i pojačanom Smart TV iskustvu kojeg je razvio TP Vision.


svg%3e

Vrhunski europski dizajn seta obuhvaća iznimno uski metalni okvir okvira u tamnoj završnoj obradi antracita s tankom trakom preko dna zaslona u brušenom crnom sjaju, kako bi odgovarao završnoj obradi otvorenog postolja okvira. Dizajn je upotpunjen tamnom Kvadrat audiomix tkaninom za rešetke zvučnika.

Druga uvodna razina Xtra MiniLED seta – serija 9008 – također će biti predstavljena u verzijama od 55″65 & 75″, sa 7.  generacijom P5, panelom od 120HZ 1000 nita, snažnim zvučnim sustavom od 40W 2.0 i antracit sivim offset štapovima.

The One – nastavlja sjati

Iznimno uspješna serija performansi ‘The One’ i dalje je iznimno važan dio Philips Ambilight TV asortimana i bit će nadograđena s dvije nove serije u drugom tromjesečju 2023. godine – 8808 i 8508- obje serije s procesorom P5 7. generacije.

Proizvodi “The One” i dalje nude sličnu razinu performansi, europski dizajn i kvalitetu, ključne značajke, više premium modela, ali po iznimno konkurentnoj cijeni srednje klase.

Serija 8808 nudit će veličine zaslona od 43″, 50″, 55″, 65″, 75″ i 85″, dok će 8508 biti dostupna u 43″, 50″, 55′ i 65″ izvedbama.

Visokokvalitetni WCG paneli imaju oba raspona sa 120Hz za 8808 i 60Hz za 8508.


svg%3e

Panel od 8508 60 Hz također sadrži DLG i HRS tehnologiju za isporuku sadržaja od 4K 120 Hz s glatkoćom pokreta i blizu su oštrine izvornog panela od 120 Hz.

Obje serije sadrže trostrane verzije imerzivnog Ambilight sustava i novog Google TV OS-a, plus intuitivnije korisničko sučelje.

Najbolje od europskog dizajna jasno je izloženo u obje serije.

  • 43″ – 65″ 8808 ima minimalni antracit sivi okvir s brušenim efektom do donjeg ruba zaslona s okretnim EVO postoljem također završenim u antracit sivoj boji.
  • Verzije 75″ i 85″ 8808 sadrže metalne antracit sive rezne okrugle štapiće.
  • Serija 8508 sadrži uski antracit sivi okvir s brušenim efektom na donju stranu zaslona i postolje od antracita podesivim za visinu pomoću sivih offset štapića.

preporucamo.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU