BiznisPlayStation igre dolaze na PC u ovoj 2024. godini - sve hit...

PlayStation igre dolaze na PC u ovoj 2024. godini – sve hit do hita

Stigao je S24 Ultra, evo prvih dojmova

U posljednje vrijeme, gaming zajednica je uzburkana informacijama koje navodno dolaze iz izvora unutar tvrtke Nixxes, a tiču se lansiranja nekih od najvećih PlayStation ekskluziva na PC platformu.

OpenAI traži milijarde dolara za izgradnju tvornice AI čipove

Iako su ovakve glasine obično primljene s dozom skeptičnosti, čini se da ove informacije dolaze iz izvora unutar tvrtke, kako tvrdi zaposlenik Nixxesa koji je “slučajno” otkrio planove tvrtke na 4chanovoj /v/ ploči.

Ako su informacije točne, PC igrači će imati razloga za slavlje jer Nixxes planira donijeti nekoliko PlayStation ekskluziva na njihovu platformu tijekom 2024. godine.

PlayStation 5 prodan u 50 milijuna primjeraka – time postao prodavaniji od Xbox-a

Ovaj potez slijedi uspješne portove igara poput Marvel’s Spider-Man, Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, Ratchet and Clank: A Rift Apart, God of War (2016) i Horizon: Zero Dawn.


2

Unatoč nekim manjim problemima, poput lošeg portiranja The Last of Us Part I, Nixxes je stekao ugled u zajednici kvalitetnim radom na prenošenju PlayStation igara na računala.

Spekulacije o PlayStation 5 Pro: Hoće li poboljšane performanse opravdati moguće povećanje cijene?

Prema informacijama koje je navodno podijelio Nixxesov zaposlenik, planira se izbacivanje čak šest PlayStation ekskluziva na PC-u 2024. godine.

33

Neki od naslova koji se očekuju uključuju The Last of Us Part II, Gran Turismo 7, Ghost of Tsushima, Demon’s Souls i God of War Ragnarok. Osim toga, čini se da će i stariji naslovi poput Infamous: Second Son dobiti priliku na PC platformi.

Sony od 06.09.2023. podiže cijenu PS Plus pretplate

Iako bi informacije objavljene na 4chanu obično bile podložne sumnji, ove glasine podržane su i ranijim nagađanjima o dolasku Ghost of Tsushima na PC.


2 9

Također, neki od PC priključaka igara već su se pojavili u javnosti nakon poznatog hakerskog napada na Nvidijinu infrastrukturu 2022. godine.

Realme 12 Pro+ – pozira u trgovini

Jedan od najzanimljivijih detalja iz navodnog otkrivanja planova je najava da će Marvel’s Spider-Man 2 dobiti priključak za računalo 2025. godine.


1 11

Međutim, ova vijest dolazi u sjeni nedavnog hakiranja Insomniaca, što je rezultiralo curenjem nekih datoteka igre online. Unatoč tome, izvori upozoravaju da se ne dira u procurjelu verziju igre, jer ne postoji način da se utvrdi njeno stanje i vjerodostojnost.

Netflix želi glumiti PlayStation – ako imate iPhone to je moguće

Uz sve ove informacije, treba napomenuti da je Horizon: Forbidden West već potvrđen za izdanje na PC-u 2024. godine, pružajući PC igračima dodatne opcije i raznovrsnost u izboru ekskluzivnih naslova.


tekst2sl3 3

No, mnogi primjećuju da popis ne uključuje Bloodborne, koji je predmet mnogih glasina o remakeu ili remasteru, iako Sony još nije potvrdio ništa u vezi s tim.

PlayStation 6 „odgađa” razvoj PS5 Pro konzole – iznenađenima nema kraja!

U konačnici, dok čekamo službenu potvrdu od strane Nixxesa ili Sonyja, gaming zajednica ostaje u napetom iščekivanju, razmatrajući mogućnost dolaska nekih od najvećih PlayStation ekskluziva na PC platformu.

PlayStation 6 dolazi 2027. – donoseći početak „kraja” kultne konzole

Hoće li ove glasine postati stvarnost, ili je riječ o dobro izvedenoj marketinškoj strategiji, ostaje za vidjeti. U međuvremenu, PC igrači mogu s nestrpljenjem iščekivati potencijalni dolazak nekih od najboljih igara na svoju platformu.

preporucamo.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU