ZANIMLJIVOSTIPogledajte nevjerovatno polaganje vozačkog ispita | Video

Pogledajte nevjerovatno polaganje vozačkog ispita | Video

Nevjerovatno polaganje vozačkog ispita desilo se u Argentini, a glavnu ulogu je imala 63-godišnjakinja Argentinka koja je napravila pravi karambol

 

Internetom kruži video sa nadzorne kamere nastao prije trinaest dana u Argentini, a u pitanju je polaganje vozačkog ispita. Na snimku se vide trenuci u kojima je Argetinka koja ima 63 godine polagala vozački ispit.

U samo nekoliko sekundi, očigledno vrlo nervozna, uspjela je da izleti sa kolovoza na poligonu na travnato ostrvo i potom – vjerojatno u panici – pritisnula gas umjesto kočnice.

Golf je ubrzao preko poligona autoškole, poprijeko prešao na sljedeću travnatu površinu, zarivši se u rasvjetu, i na kraju se prevrnuvši na bok.

Ovakav “scenario” na polaganju vozačkog ispita rijetko se dešava. Možda iz ovog videa budući polaznici vozačkog ispita nešto i nauče i zato je dobro da je zabilježen nadzornom kamerom.

Gospođa koja je bila za volanom je sa lakšim tjelesnim povredama prevezena u bolnicu. Međutim, trebalo bi istaći da krivicu ne snosi samo ona nego i instruktor koji joj je, očigledno nespremnoj, dozvolio izlazak na ispit.

“Je li položila, zna li se?” – jedan je od zabavnih komentara.

it-mixer.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU